2777
2789
عنوان

پریود

44 بازدید | 6 پست

دخترم ۱۰ سالگی پریود شده ،بردم دکتر غدد عکس سن استخوانی نوشت ،۱۲ سال رو نشون داد و گفت صفحات رسدش هنوز بازه،به نظرتون چقد بعدش قد میکشه ،کسی تجربسو داشته 

من خودم کلاس ششم بودم شدم و حدودا ۶ سانت دیگه رشد کردم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدت چقد بوده وتا چند سالگی رشد کردی

۱۶۰

تا ۱۶۶ رسیدم

فکرکنم تو سن ۱۷،۱۸ دیگه رشدم متوقف شد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

حتما": مراجعه به متخصص تغذیه

حتما": مراجعه به مراکز فیزیوتراپی معتبر که میتوانند در مورد ورزشهای مناسب برای رشد قدی، راهنمایی کنند.

حتما": پی وی پیام بدهید، یک راه حل دیگر را کامل توضیح بدهم که خیلی مهم است. ( پزشک هستم. )

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
حتما": مراجعه به متخصص تغذیه حتما": مراجعه به مراکز فیزیوتراپی معتبر که میتوانند در مورد ورزشهای من ...

سلام میشه شما تو پی وی بنده راهنمایی کنید ،من نتونستم پی وی شما بیام