2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه پدریم حالم بد میشه

290 بازدید | 9 پست

اکثرا خونه پدریم نمیرم ولی وقتی بخوام از جلوی درشون رد بشم یا مهمونی چیزی بیاد منم دعوت باشم حالم بد میشه 

استرس میگیرم لبخندم محو میشه چهره ام یه حس ناراحت میگیره به خودش 

عذابی که من تو خونه پدریم کشیدم قابل توصیف نیس 

الان من شاید ۱۰ سالی بشه که از اون خونه رفتم ولی بازم از جلو محلشون رد میشم خدا خدا میکنم مامان بابامو نبینم ولی خیلی دوس دارم خواهر برادرامو ببینم 🥲 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست ندارم اونجا منو یاد روزای افسردگی،محدودیت،بی پولی، تنش و دعوا میندازه

دقیقا دقیقا 

یه جوری فرار کردم که از اون خونه رفتم پشت سرمم نگاه نکردم 

من از این جهت اونجا رو دوست ندارم که درگیر مشکلاتشون میشم و افسرده میشم فقط 

اما نمیتونم خودمو درگیر نکنم وقتی میبینم مامانم داره غصه میخوره 

اگه خیالم راحت باشه اونا حالشون خوبه زندگی منم بهشت میشه 

مگه با پدرومادرت قطع ارتباطی؟؟ 

تقریبا میشه گفت 

سلام علیک داریم ولی اصلا نه از مشکلاتم خبر دارن نه کمکم کردن نه اصلا از زندگی من خبر دارن 

صرفا میدونن که من هستم و وجود دارم

منم کلا از خونه مامان بابام متنفررررم بااینکه ازدواج مزخرفی کردم ولی بازم سگش شرف داره به پیش اونا،میدونستم دارم ازدواج اشتباهی میکنم ولی کردم حقیقت تلخه ببین دیگه چیه که خونه شوهر به خونه بابام ترجیح میدم😑 هیچی هیچی نباشه حداااقل آرامش دارم استرس و تنش ندارم