2777
2789
عنوان

کسیو‌دیدید تا مرحله اخر طلاق بره و‌برگردن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 75 پست
اره عزیزم  ببین همین دیروز باز مچشو‌ گرفتم خیانت کرده بود  باورت میشه باز به غلط کردم و ...

😂ببخشید خندم کرف ب حرفت چون درک کردم

حق میگی

وای من نمیتونم قبول کنم بهم خیانت کنه عصن خودشم خط قرمزشه میبینم اینقد وفاداره میگم اینم ی‌دلیل دیگ از خوبیشه

این میگ هشت ساله از مواد پاکم اون بار فقط ی لغزش بوده 

اما برای قمار  کمکم کن اگ تکرار شددر حد ی تومن انجام ندم و دعوام نکن🥲

والا اگ بدونم یکی دوباره کمک میکنم

اما تکرار بشه همش یا‌دوباره مواد لغزش‌کنه چی

کلا بدبین شدم خیلی 

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
خیلی خیلی زمان و حوصله بذار سر این موضوع ببین میتونی درکش کنی بمون وگرنه ترکش کن انشالله هرچی خ ...

عدرمیخوام میشه بدونم شمامشکلتون چی بود؟ 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تنها مشکل میگم الان عقدم  اون موقع بعدها خیلی بدتره بخام جداشم دیگ باید بمونم متاسفانه ش ...

اگه بهت محبتی هم میکنه فقط میتواد تو رو نگه داره تا بتونی نیاز جسمی اس رو برطرف کنی والا توی زندگی مسئولیت پذیر نیست چون اگه بود دنبال قمار و اعتیاد نمی‌رفت و اراده می‌کرد و ترک می‌کرد.  خونواده اش هم متاسفانه فقط فکر میکنن با ازدواج کردن پسرشون اون آدم میشه و تغییر میکنه ....به حرفها و قولهاز همسرت توجه نکن . به فکر آینده خودت باش ...چند سال بعد مطمئنم بدون دغدغه و خوشبخت‌ داری زندگی میکنی ولی اگا بمونی چند سال بعد هم  خسته تر از امروز با یه بچه سر دوراهی میمونی که بری یا به خاطر بچه ات صبر کنی و بسوزی و بسازی 

خیلی خیلی زمان و حوصله بذار سر این موضوع ببین میتونی درکش کنی بمون وگرنه ترکش کن انشالله هرچی خ ...

الان نزدیک هفت ماه پروسه طلاقمونه و اخرشه دیگ

باورت میشه نمیتونم تصمیم بگیرم؟؟؟

ن جرعت دل کندن دارم نه ادامه دادن

ک ادامه بدم نکنه دوباره انجام بده و ب حدی برسه مجبورشم جداشم

عصن بلاتکلیفم 

😂ببخشید خندم کرف ب حرفت چون درک کردم حق میگی وای من نمیتونم قبول کنم بهم خیانت کنه عصن خودشم خط ق ...

خواهش میکنم 😁

والا قمار زندگی ادمو بدتر از اعتیاد نابود می‌کنه دختر 

بخدا قدر خودتو بدون این آدم برای تو شوهر نمیشه ببین کی بهت گفتم 

شاید اعتیاد ببری کمپ یکم بهتر شه 

قمار کجا میبری ترک کنه 

تا آخر عمر هرچی درمیاره میبازه و برکت از زندگی میره

استارتر تورو خدا اگه دودلی فقط و فقط ببین مشاور چی میگه همون کار رو بکن 

اینجا هر کسی بر اساس احساسش و تجربیات خود ش نظر میده ....با همسرت دوتایی برید مشاور ، به خودش هم بگو هر چی مشاور بگه همون کار رو میکنم ...اینجوری اگت بخوای بگی نه راحت تر میگی و خلاص میشی

وااای استارتر امیدوارم نظر من رو هم بخونی  نمیدونم چند سالته ، ولی داری احساسی برخورد می کن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

اره خانوادمم روزی صدبار اینارو میگن

۲۶سالمه

اما از طلاق ترس دارم

ازینکه دوباره شکست بخورم بگم کاش تو همون زندگی میموندم

از ی طرف بیوگرافی ک ازین اقا شنیدم اعتمادمو سلب کرده و ی ترس بزرگ اجازه نمیده باهاش ادامه بدم

مثلا اون موقع میگف سرم  درد میکنه میفهمیدم بازی کزده تو سایت 

تا مدت ها از سردرد وحشت داشتم ک نکنه بازی کرده

یا لینک سایت تو اینستا میبینم میترسم بازی کنه

شاید فقط تجسم خودم باشه و اینطور نباشه اما فکرا مغزمو میخورن

استارتر تورو خدا اگه دودلی فقط و فقط ببین مشاور چی میگه همون کار رو بکن  اینجا هر کسی بر اساس ...

صدتا مشاور رفتم همه میگن جداشو

الان ی خانمی گف منم مشاورا گفتن جداشو اما زندگیمو دارم میسازم گوش نکردم ب مشاور و ی عده میگن مشاور چرت میک‌

براهمین بازم میگم ب مشاور فکر نکنم خودم شتید تونستم بسازم

بیشتر رویاهامو فکر میکنم🥲

اگه بهت محبتی هم میکنه فقط میتواد تو رو نگه داره تا بتونی نیاز جسمی اس رو برطرف کنی والا توی زندگی م ...

اره خانوادش گفتن گفتیم زن بگیره کنار میزاره

سری اخر دیگ دیونه شدم و بعد چیزایی ک فهمیدم 

و حرفای مشاورا 

میگفتم فقط طلاق اما ی مدت ک گذشت ی حس پشیمونی دوس داشتن اینکه اشتباه کردم کاش بازم فرصت میدادم

استارتر تورو خدا اگه دودلی فقط و فقط ببین مشاور چی میگه همون کار رو بکن  اینجا هر کسی بر اساس ...

الان مرحله اخریم خود مشاور بهش گف جداشین

خانوادش دوباره تماس گرفتن فرصت بدین پسرم دیگ اشتباهی نکرده این مدت خیلی علاقه دارن بهم اینا درست کنن زندگیشون

الان تو این مرحلم یا باید برم امضا اخر یا ی فرصت دیگ بدم 

ممنون از راهنماییت عزیزم اره خانوادمم روزی صدبار اینارو میگن ۲۶سالمه اما از طلاق ترس دارم ا ...

چرا فکر میکنی بعد طلاقت تجربه بدتری خواهی داشت؟؟؟ اصلا اینطور نیست ...

طلاق بگیر و خودت رو و خانواده ات رو از این ننگ نجات بده. انتخابت اشتباه بوده ولی محکوم نیستی به موندن و زجر کشیدن. شما نمیدونستی و غذای مسموم و بی کیفیتی رو سفارش دادی ، حالا اشتباهی کردی و پول دادی و غذای مسموم رو خریدی ، حالا مجبور نیستی که بخوریش ...الان باید نگران پولی باشی که بابت غذای مسموم دادی یا نگران سلامتی ات؟ غذا رو بریز دور دختر ....گور پدر پول .....

الان هم فکر آینده و آبروی خودت و خانواده ات باش و مصمم و با اقتدار طلاق بگیر ( البته اگه مشاورت گفته ) ، و فکر یکسال رابطه و خاطرات و عشق و عاشقی نباش ...گور پدر عشق و عاشقی ....عاشقی که از اول با  دروغ و عدم اعتماد شروع بشه تا آخرش هم تعریفی نداره، خودت رو گول نزن 

الان مرحله اخریم خود مشاور بهش گف جداشین خانوادش دوباره تماس گرفتن فرصت بدین پسرم دیگ اشتباهی نکرده ...

نمیدونم چی باید بگم عزیزم. 

من از جزئیات زندگیتون اطلاعی ندارم. مثلا نمیدونم چند سالشه و تحصیلات و شغلش چیه ...فرهنگ خانواده اش به شما میخوره یا نه؟ تحصیلات خودت چیه؟ 

الان این آقا اعتیاد داره یا نه؟ شغل داره؟ درآمد داره؟ 

نمیدونم چی باید بگم عزیزم.  من از جزئیات زندگیتون اطلاعی ندارم. مثلا نمیدونم چند سالشه و تحصیل ...

۳۳سالشه

اره شغل داره

تحصیلاتش خیر سرش موقعی ک اومد برام داش کارشناسی ارشدشو میگرف فقط پایان نامش م‌نده بود

اره فرهنگامون یکین 

مشکلا همینا بود ک کلی بدهی بالا اورد و خودکشی کرد

بعدم چندین ساله دارو افسردگی و تمرکز حواس میخوره ک مربوط ب بیشفعالی بزرگسالییه 

حتی ی تایمایی خیلی خسته بود میگفتمش چرا ایندف خسته ای مادر نامردش میگف حامادسرماخورده ک بعد فهمیدم بخاطر داروها بوده🫤

معتاد نیس

اما فک میکنم بعد چندسال لغزش کرده بود

و مواد کشید و چرت و پرت میگف 

منم حقایق ک شنیدم خیلی اذیت شدم گفتم من داشت خیالم راحت میشدقمارو کنار گذاشتی راحت شدیم چیز جدید میگی

اومدم اینارو هضم کنم دوباره دوتومن گذاشت تو سایت گفتمش پس تو هنو ب این باور نرسیدی این سایت باخته همش کلا عصبی بودم از دستشون ک بادروغ اومدن و اعتمادم خراب شده بود

۳۳سالشه اره شغل داره تحصیلاتش خیر سرش موقعی ک اومد برام داش کارشناسی ارشدشو میگرف فقط پایان نامش م ...

مادرش‌کلا کنترل میکرد خیلی

الانم ک من جداشدم شهرشو همسرم عوض کرد 🙁

مادرش‌کلا کنترل میکرد خیلی الانم ک من جداشدم شهرشو همسرم عوض کرد 🙁

عزیزم هردوتون برید پیش مشاور ...سعی کنید مشاور رو عوض کنید . اگه مشاور قانعت کرد واسه طلاق خوب به طلاق فکر کن ...

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری