2777
2789
عنوان

کسیو‌دیدید تا مرحله اخر طلاق بره و‌برگردن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 75 پست
بنظرم ادامه دادن نگران کنندست عزیز احساسی برخورد نکن

خیلی همه دارن بهم میگن

اما میگمش شاید خوب بشه چون دوسم داره

خانوادم ک میگن طلسمت کردن 🙁

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
متاسفانه تنها چیزی هم ک منو بیشتر برمیگردونه سمت زندگی ترس طلاق لعنتیه واقعا دیگ احساسم فقط میبرتم ...

ببین تو عقدی خیلی جدایی تو این مرحله راحت تره 

من 4 سال عروسی کردیم که من جدا شدم 

خلاصه ی زندگی با یه آدم معتاد فقط ترس و استرس و حال بد بود برام صدبار مردم و زنده شدم 

الان دیگه انقد راحت شده براش قشنگ موادشو می‌زاره تو خونه راحت 

توروخدا عاقلانه تصمیم بگیر نخواه بشی یکی مثل من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول عقد ک اتفاقا‌افتادن زیر نظر مشاور بودیم البته بیشتر همسرم چون مشکلات قمارش بود اما بعدها فع ...

ای وای

بعد اینا رو ازت مخفی کرد؟؟

الان دلیل ادامه دادنت چیه؟نوشتی خوبی بدیهاشو؟

کدوم سنگین تره؟

اگر خودشون بخوان بله صدرصد در غیر این صورت خود خدا هم بگه تغییر کن نمیکنن باید به مرحله عجز و اراده ...

موافقم باهاتون وقتی بخوای هراتفاقی ممکن بیوفته بایدبخوای تغییرکنی

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

به حرف خانوادت گوش کن 

همش با خودم میگم 

این اگ ازدواج کنه و زندگی کنه من همش حسرت میخورم چرا برنگشتم و نتونستم درستش کنم و چرا با من اونرفتارا نشون داد و میترسم پشیمون شم

خیلی همه دارن بهم میگن اما میگمش شاید خوب بشه چون دوسم داره خانوادم ک میگن طلسمت کردن 🙁

نمیخوام خدایی نکرده قضاوت کنم

چون همه چی ممکنه. شاید واقعا درسته بشه

ولی نظر شخصی من میگه درست نمیشه و... 

پشیمون میشی. الان جدا بشی حتی میتونی اسمشو از شناسنامه ات پاک کنی... ولی بعدا هم جدایی سختره هم اگه بچه دار بشی و.... 

باز خودت بهتر فکراتو بکن

ببین تو عقدی خیلی جدایی تو این مرحله راحت تره  من 4 سال عروسی کردیم که من جدا شدم  خلاصه ...

شماهم خیلی قول میداد و برات گریه میکرد؟؟

من هنوزم برام استوری میزاره‌ واتس اپ  و هیچکی برام تو نمیشه

خیلی اذیت میشم میبنم😭

ای وای بعد اینا رو ازت مخفی کرد؟؟ الان دلیل ادامه دادنت چیه؟نوشتی خوبی بدیهاشو؟ کدوم سنگین تره؟

خوبیهاش این بود ک صبور بود دوسم داش خیلی 

هدیه برام میخرید و برا خوشحالیم معمولا در توانش کاری بود انجام میداد

بعیر ترک این لعنتیا

اره خدا لغنت کنه خانوادش‌پنهان کردن 

تازه الانم ی جور برخورد میکنن انگار من الکی جداشم 

میگن اینا چیز خاصی نیس همه خوب میشن تو زندگی و…

وااای استارتر امیدوارم نظر من رو هم بخونی 

نمیدونم چند سالته ، ولی داری احساسی برخورد می کنی و البته نسبت به همسرت احساس ترحم داری . ولی باید بدونی کههمین دلیل کا خودش و خانواده اش با دروغ جلو اومدن و حقیقت رو از شما مخفی کردن حق طلاق داری ...خواهش میکنم به حرف مشاور گوش بده، هر آدم کم هوشی هم میدونه که اینجور افراد نمیتونن تغییری کنن مخصوصا که این آقا بیمار هستن و سالهاست تحت درمان هستن ....خواهش میکنم عاقل باش .مشکل شما و همسرت صرفا اخلاق ایشون نیست،  ایشون معتاد هستن و مشکل روحی هم دارن ...بشین با خودت فکر کن دوست داری در آینده فرزندت تحت حمایت همچین پدری بزرگ بشه؟ ...دوست داری بمونی و بسازی و هر روز داغون بشی و تبدیل به یه مادر رنج کشیده افسرده بشی؟؟؟؟ الان خودت هستی ولی چند سال دیگه بچه ات هم هست و سرنوشت اون بچه به تصمیم امروز تو بستگی داره ...

گاهی طلاق بهترین راهکار هست . ...شما چون در مرحله دوران عقد هستی و فرزندی در کار نیست بهتره جدا بشی ....امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیری و به حرف بزرگترها و مشاور گوش کنی 

شماهم خیلی قول میداد و برات گریه میکرد؟؟ من هنوزم برام استوری میزاره‌ واتس اپ  و هیچکی برام تو ...

اره عزیزم 

ببین همین دیروز باز مچشو‌ گرفتم خیانت کرده بود 

باورت میشه باز به غلط کردم و قول دادن افتاد؟

بگو مرد تورو طلاقم آدمت نکرد من چطور دیگه قول تورو قبول کنم 😐

خودتو اسیر این جماعت معتاد نکن بخدا درست نمیشن تو فقط پیر میشی مثل من 

نمیخوام خدایی نکرده قضاوت کنم چون همه چی ممکنه. شاید واقعا درسته بشه ولی نظر شخصی من میگه درست نمی ...

اره تنها مشکل میگم الان عقدم 

اون موقع بعدها خیلی بدتره بخام جداشم

دیگ باید بمونم

متاسفانه شخصیت وابسته ای دارم و ب شدت سختمه جدایی چون اولین پسر زندگیمم بود

خوبیهاش این بود ک صبور بود دوسم داش خیلی  هدیه برام میخرید و برا خوشحالیم معمولا در توانش کاری ...

خیلی خیلی زمان و حوصله بذار سر این موضوع

ببین میتونی درکش کنی بمون وگرنه ترکش کن

انشالله هرچی خیره برات رقم بخوره