2777
2789

به نظرتون اون زندگی زندگی میشه؟؟؟

دخترو هم خیلی التماس کردن دختر میگف نه 

البته مقصر پسر بود اما الان خانواده دختر اجازه نمیدن بره میگ حرمتا ریخته شده

واقعا اینطوره دیگ مث قبل چیزی نمیشه؟

عقدم بودن

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

اره‌دیدم‌رفیقم‌‌رفتن‌تا‌مرحله‌آخر‌طلاق‌ولی‌نزاشن‌یک‌سال‌پیش

چند‌ماه‌پیش‌‌رفتن‌طلاق‌گرفتن

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم شاید نظرم نسبت ب بقیه کاربرا متفاوت باشه و عجیب وممکن خیلیا بگن ن نمیشه ولی من میگم چرا میشه حتی بهترازقبل بشه ولی باید تغییر کنی باید بخوای همه چیز عوض بشه میدونم یسری مسائل گذشت کردن ازشون بشدت سخته ولی میتونی فرصت بدی اگر زندگیتو دوستداری، من عزیزم هیچی اززندگیت نمیدونم، ک چیزی بگم  ولی میتونم بهت بگم اگر دوتاتون بخوایین همه چیز درست میشه 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

میدونم شاید نظرم نسبت ب بقیه کاربرا متفاوت باشه و عجیب وممکن خیلیا بگن ن نمیشه ولی من میگم چرا میشه ...

تو تاپیکای قبلیم گلم علت و نوشتم اگ بخونی

متوجه میشی🥲

تو تاپیکای قبلیم گلم علت و نوشتم اگ بخونی متوجه میشی🥲

نمیدونم چقدر زندگیت واست مهم اگر دوست داشتی توی خصوصی ی لینک برات میزارم هم تلگرام هم اینستا پیجشو دنبال کن نمیخوام ازتصمیمت منصرفت کنم فقط میخوام ببینی ک چ زندگی هایی از بدترین شرایط برگشته 

نمیدونم چقدر زندگیت واست مهم اگر دوست داشتی توی خصوصی ی لینک برات میزارم هم تلگرام هم اینستا پ ...

ی خلاصه بگم ی ساله عقد کردیم و از اول شوهرم تو سایتای شرط بندی بود بدهی زیاد بالا اورد خونشو فروخت،سراین قضیه ب‌خودکشیم‌رسید

تعهد گرفتم ک نره بعد تعهد ی بار رفت و چهار ماه نرفت تا چند وقت پیش ک متوجه شدم..و متوجه شدم داروی بیشفعالی چندساله میخوره و قبلن ب مواد اعتیاد داشتو ۶ماه کمپ بوده..

و تو دوران عصدم ی بار مواد زد و توهم زد

مهربونه و محبت میکنه اما میگن اختلال تکانه داره ینی ممکنه باز کاری ب سرش بزنه و انجام بده

نمیدونم چقدر زندگیت واست مهم اگر دوست داشتی توی خصوصی ی لینک برات میزارم هم تلگرام هم اینستا پ ...

بیشتر تو فکر اینم ادامه ندم و بچه بیارم بعد دوباره اعتیادش برگزده مجبور شم جداشم🥲

ی خلاصه بگم ی ساله عقد کردیم و از اول شوهرم تو سایتای شرط بندی بود بدهی زیاد بالا اورد خونشو فروخت،س ...

سایت شرطی بندی ی مسئله مواد ی مسئله، چقدر دوست داره؟ اونقدری هست ک تغییرکنه؟ 

سایت شرطی بندی ی مسئله مواد ی مسئله، چقدر دوست داره؟ اونقدری هست ک تغییرکنه؟ 

خودش میگ خیلی دوسم داره

اما بعضی وقتا میگ دست خودم نیس فک کنم بخاطر همون اختلال تکانس 

میگ خیلی باید حواسم پرت شه تا یادم بره

مثن ی سری گف ترامادول بخ‌رم گفتم نه ک رف مواد کشیده بود 😔

بیشتر تو فکر اینم ادامه ندم و بچه بیارم بعد دوباره اعتیادش برگزده مجبور شم جداشم🥲

درکت میکنم سخته اعتمادکردن میدونم شرایط سختی هستی توی خصوصی برات ی لینک میزارم کانال تلگرام وویساشو گوش بده پیجشم دنبال کن