2777
2789
عنوان

کسیو‌دیدید تا مرحله اخر طلاق بره و‌برگردن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 75 پست
خودش میگ خیلی دوسم داره اما بعضی وقتا میگ دست خودم نیس فک کنم بخاطر همون اختلال تکانس  میگ خی ...

ازقبل میدونستی این مسائل روداره؟ 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

درکت میکنم سخته اعتمادکردن میدونم شرایط سختی هستی توی خصوصی برات ی لینک میزارم کانال تلگرام وویساشو ...

اره من خیلی مشاور رفتم همه گفتن تا عقدی جداشو این زندگی خیلی نگرانی داره

خیلی‌دوسش دارم خانوادمم مخالفن ک ادامه بدم باهاش 

همه میگن میری برمیگردی 😔نمیدونم واقعا 

اما دیگ امضای اخر مونده

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازقبل میدونستی این مسائل روداره؟ 

نه خدالعنت کنه خانوادشو با دروغ اومدن جلو 

ن اعتیاد گذشتش میدونشتم نه خوردن داروهاش ک چندساله میخوره فقط تو نامزدی ی بدهی بالا اورد ک ب دروغ گف دیگ ادامه نمیدم ک ادامه داد و یکونیم میلیازد باخت 

حال سایت شرط بندی ی مشکله تنها بقیه چیزا ک فهمیدم نتونستم اعتماد کنم 

چن وقت بعدش پولی دادم بهش گذاشت تو سایت

دیگ دیونه شدم گفتم فقط جدایی چرا بادروغ اومدین

اره من خیلی مشاور رفتم همه گفتن تا عقدی جداشو این زندگی خیلی نگرانی داره خیلی‌دوسش دارم خانوادمم مخ ...

ب منم میگن وقتی میبینن اینقدربحث داریم میگن عاقبتی نداره زندگیتون یطوری تلاش کن فردا پشیمون نشی کاش طلاق میزاشتی راه حل اخر نمیخوام منصرفت کنم نمیدونم خانواده ها باهم بحثشون شده یان یااصن خانوادش اومدن منصرفت کنن؟ 

نه خدالعنت کنه خانوادشو با دروغ اومدن جلو  ن اعتیاد گذشتش میدونشتم نه خوردن داروهاش ک چند ...

بدهیشو پرداخت کرده؟ میدونم شرایط سختی نظر خودت چیه؟ قلبا دوستداری جدابشی؟ من یبارجداشدم عزیزم بخاطر همین میدونم طلاق سختی های خودشو داره  اگر طرف دوست داشته باشی اگر حمایت نداشته باشی اگر پشیمون بشی همه اینا هست  

ب منم میگن وقتی میبینن اینقدربحث داریم میگن عاقبتی نداره زندگیتون یطوری تلاش کن فردا پشیمون نشی کاش ...

ما از اول تو مشکل بودیم و فرصت دادم 

دیگ ب یجایی رسید اعتمادم خراب شد  و راه اخر بود‌ج‌رفتم الانم دوس دارم برگزدم امامیترسم نمیتونم اعتماد کنم

فک کن ما شغلش عوض کرد حساباشو بستیم خیلی اذیت شدم واقعا

اره خیلی تلا‌ش کردنخانوادش و خودش ک برگردم ولی خانوادم راضی نشدن

دوباره دیروز تماس گرفتن اما خانوادم میگن فایده نداره این دست خودش احتمالا نیس دوباره تکرار میشن کاراش‌و‌تو‌زندگی خیلی اذیت میشی دیگ توکل بر خدا 

ما از اول تو مشکل بودیم و فرصت دادم  دیگ ب یجایی رسید اعتمادم خراب شد  و راه اخر بود‌ج‌رف ...

توگوگل سرچ کن سوده هروی زندگی سالم ویدئوهاشو ببین  

بدهیشو پرداخت کرده؟ میدونم شرایط سختی نظر خودت چیه؟ قلبا دوستداری جدابشی؟ من یبارجداشدم عزیزم بخاطر ...

خانوادش هنوز دارن پرداخت میکنن

خودم ک نه دوس ندارم اره خیلی سحته همه موهام سفید شده

اما خانوادم خیلی مخالف برگشتمن خیلی جلومن مادرم بنده خدا خیلی حرص میخوره قلبشم اذیته

الانم ک همه فهمیدن اگ ادامه بدم دوباره برگزدم صایعه 

نمیدونم گیر افتادم

خانوادش هنوز دارن پرداخت میکنن خودم ک نه دوس ندارم اره خیلی سحته همه موهام سفید شده اما خانوادم خی ...

نمیدونم چی بگم تصمیم نهایی باخودت ولی ازخدا میخوام خیرشو توزندگیت بیاره خودش کمکت کنه راه درستو نشونت بده

توگوگل سرچ کن سوده هروی زندگی سالم ویدئوهاشو ببین  

ممنون عزیزم

اخه مشکلات ما اخلاقی نیس ک بگم باهاش بحث نکنم یا گوش کنم حرفاش

علت جدایی قبلیتو میشه بپرسم؟

نمیدونم چی بگم تصمیم نهایی باخودت ولی ازخدا میخوام خیرشو توزندگیت بیاره خودش کمکت کنه راه درستو نشون ...

ممنون گلم همچنین خودت

ممنون عزیزم اخه مشکلات ما اخلاقی نیس ک بگم باهاش بحث نکنم یا گوش کنم حرفاش علت جدایی قبلیتو میشه ب ...

خیانت،کتک، دخالت خانواده باورت میشه بازنمیخواستم جدابشم شوهرم باینفررابطه داشت فکرکرد جدابشیم زندگیش گل وبلبل میشه الان ۱۱سال مجرد ب من میگفت جوونی نکردم خودش بادست خودش زندگیشو نابودکرد

خیانت،کتک، دخالت خانواده باورت میشه بازنمیخواستم جدابشم شوهرم باینفررابطه داشت فکرکرد جدابشیم زندگیش ...

ای بابا چ بد😔

خیانت،کتک، دخالت خانواده باورت میشه بازنمیخواستم جدابشم شوهرم باینفررابطه داشت فکرکرد جدابشیم زندگیش ...

تو جای من تو این شرایط بودی چ میکردی؟؟

تو جای من تو این شرایط بودی چ میکردی؟؟

من اگر واقعا دوسش داشته باشم یکم دیگ تلاش میکنم گرچه میدونم تواین شرایط فرصت دادن بنظر خیلیا غیرمعقول باشه ولی اگر زندگیتو دوستداری میشه سخته ها تصمیم نهایتوبایدبگیری ب همه چیزفکرکن همه شرایط روبسنج