2777
2789
عنوان

کسیو‌دیدید تا مرحله اخر طلاق بره و‌برگردن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 75 پست
من اگر واقعا دوسش داشته باشم یکم دیگ تلاش میکنم گرچه میدونم تواین شرایط فرصت دادن بنظر خیلیا غیرمعقو ...

من اگ برم دیگ باید بمونم

روی برگشت ندارم

حتی معتاد بشه یا چیزی ببازه 

چون مشاور گف باید خیلی مقا‌م باشی

حتی دوباره خودکشی نکنه بخاطر افسردگیش

متاسفانه پذیرش اینا سخته برام 

😔

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
من اگ برم دیگ باید بمونم روی برگشت ندارم حتی معتاد بشه یا چیزی ببازه  چون مشاور گف باید خیلی ...

خیلی سخته دل کندن میدونم دوسش داری ک دودلی ولی ب همه چیزفکرکن، اون پیج ک گفتم دنبال کن خیلی مسایلشون مث منوتوبوده  و..   

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته دل کندن میدونم دوسش داری ک دودلی ولی ب همه چیزفکرکن، اون پیج ک گفتم دنبال کن خیلی مسایلشون ...

اره اگ‌دوسش نداشتم راحت بود

میگم ی ساله باهاشم اینقذ اذیت شدم برا جدایی

اگ بیشتر بشه چی

باشه ممنون گلم

اره اگ‌دوسش نداشتم راحت بود میگم ی ساله باهاشم اینقذ اذیت شدم برا جدایی اگ بیشتر بشه چی باشه ممنو ...

انشاالله خیربراتون پیش بیاد🤲🏻

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

ی خلاصه بگم ی ساله عقد کردیم و از اول شوهرم تو سایتای شرط بندی بود بدهی زیاد بالا اورد خونشو فروخت،س ...

عزیزم چون دیدم اعتیاده میگم 

تاپیکامو نگاه بندازی متوجه میشی 

ما طلاق گرفتیم کامل اما باز برگشتیم 

اما شوهرم باز مصرف می‌کنه 

حتی باز خیانت می‌کنه 

خواستم بگم یه سری ها واقعا درست بشو نیستن

من فقط برگشتم چون زندگی بعد از طلاق وحشت زده م کرده بود جسارتشو نداشتم

اگه تو داری جوونیتو نسوزون

عزیزم چون دیدم اعتیاده میگم  تاپیکامو نگاه بندازی متوجه میشی  ما طلاق گرفتیم کامل اما با ...

متاسفانه تنها چیزی هم ک منو بیشتر برمیگردونه سمت زندگی ترس طلاق لعنتیه

واقعا دیگ احساسم فقط میبرتم جلو میگم جدانشم

ب اتفاقایی ک شاید باهاش رقم بخوره فکر نمیکنم 

و ب شدت اذیتم😔

مشاوره رفتی؟یکی دو جلسه نه ها 

از اول عقد ک اتفاقا‌افتادن زیر نظر مشاور بودیم

البته بیشتر همسرم چون مشکلات قمارش بود

اما بعدها فعمیدم از ده سال پیش ک اعتیاد داشته تا موقعی ک اومده تو زندگی من همش مشاور میرفته

من اگ برم دیگ باید بمونم روی برگشت ندارم حتی معتاد بشه یا چیزی ببازه  چون مشاور گف باید خیلی ...

برنگرد . شرایط خوبی نداره. الان خانوادت پشتتن ولی بعدا از اینجا رونده و از اونجا مونده میشی. تمامش کن. بعد چندماه فراموش میکنی