2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

274 بازدید | 13 پست

دختره ی بار ازدواج کرده، پسره مجرد بنظرتون اشتباهه؟ 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

نه‌زیاد‌دیدم‌وتاسف‌خوردم😑

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دو طرف داره جاری من و برادرشوهرم این جورن خیلی هم با هم خوبن خداروشکر و مشکلی ندارن ظاهراً.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

نه چ ربطی داشت مگه معیارتون واسه ازدواج تعداد ازدواجه 

پس تکلیف درستی و نجابت و شعور و فرهنگ و باخانواده و با اصالت بودن چی میشه بدون اینا همه چی کنسله

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
بستگی به دو طرف داره جاری من و برادرشوهرم این جورن خیلی هم با هم خوبن خداروشکر و مشکلی ندارن ظاهراً.

مادرشوهرت چ نظری داره؟ 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

ب چی؟ پسره مشکلی نداره بااین قضیه

به خیلی چیزا اخلاق ، رضایت خانواده ، کار ، فرهنگ  ، تحصیلات و...

ازدواج خیلی فاکتورها روس اثر می گذاره

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
براچی؟ 

پسره‌خوشگل‌.خوشتیپ‌.کارمند‌رفته‌بازن‌ازدواج‌کرده‌نه‌دختر‌

😑

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

نه چ ربطی داشت مگه معیارتون واسه ازدواج تعداد ازدواجه  پس تکلیف درستی و نجابت و شعور و فرهنگ و ...

خوب اینا ک درست فرهنگ ما جا نیوفتاده هنو

مادرشوهرت چ نظری داره؟

نه مادرشوهرم خیلی خانم فهمیده ای هست خودش میگه فقط تفاوت یه زن و مردی که جدا شدن اینه که تجربه ی ازدواج و زندگی مشترک قبلاً داشته همین اینم یه بار فقط گفت تا حالا اصلاً راجع به این موضوع چیزی نگفته خود جاریم برام از زندگی سابقش تعریف می کنه گاهی اوقات.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

خوب اینا ک درست فرهنگ ما جا نیوفتاده هنو

پس با آدم بی فرهنگ ازدواج نکن از اون جامعه کوچیک بیا بیرون بزار دنیا رو مدار تو بچرخه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...