2777
2789

حضرت سلیمان پسر حضرت داوود.  دومین پادشاه هست.  خدا نیروی خیلی وسیعی در اختیار این پیامبر قرار داد.😍. از کاخ عظیم گرفته تا موکل بر دریاها ها و جن و انسان پرندگان. قران ایلت مختلفی راجب حضرت سلیمان دارد.

. يَعْمَلُونَ لَهُ مَا يَشَاءُ مِنْ مَحَارِيبَ وَتَمَاثِيلَ وَجِفَانٍ كَالْجَوَابِ وَقُدُورٍ رَاسِيَاتٍ ۚ اعْمَلُوا آلَ دَاوُودَ شُكْرًا ۚ وَقَلِيلٌ مِنْ عِبَادِيَ الشَّكُورُ ﴿١٣﴾

[گروه جن] برای او هر چه می خواست، می ساختند از معبدها، و مجسمه ها، و ظروف بزرگی مانند حوض ها، و دیگ هایی ثابت. ای خاندان داود! به خاطر سپاس گزاری [به فرمان ها حق] عمل کنید؛ و از بندگانم اندکی

روزی حضرت سلیمان داخل قصر وارد میشود. ناگهان هد هد رو غایب میبیند از خدمتکار می‌پرسد که چرا هدهد غایب است. او عصبانی میشود و می‌گوید اگر دلیلی برای غیبتش نیاورد حتما اورا مجازات میکنید 

هدهد اومد گفت به راستی که من زنی را در سرزمین یمن دیدم که خورشید را میپرسن و شیطان عمل بدشون رو قشنگ جلوه داده.  ناگهان سلیمان گفت برا این حرفت تحقیق خواهم کرد

حضرت سلیمان متوجه راست گویی هدهد میشود. و نامه به بلقیس ملکه سبا میفرستد. او نامه را با نام خدا آغاز میکند😍 و میگوید از پرستش خورشید دست ور دارید و تسلیم امر خدا شوید . 

بلقیس وقتی نامه رو میبیند خوشحال میشود و می گوید از شخص بزرگ و مهربانی برام رسیده است 😍

ناگهان بلقیس بزرگان رو جمع می‌کنه برا اینکه بتونه با حضرت سلیمان بجنگه  . همگی وارد قصر حضرت سلیمان می‌شوند 

آن گاه سلیمان گفت: ای بزرگان دربار، کدام یک از شما تخت بلقیس را پیش از آنکه تسلیم امر من شوند خواهد آورد؟ (تا چون اعجاز مرا مشاهده کند از روی ایمان تسلیم شود).😍

از آن میان) عفریتی از جن گفت: من پیش از آنکه تو از جایگاه (قضاوت) خود برخیزی آن را به حضورت آرم و من بر آوردن تخت او قادر و امینم

و آن كس كه از علم كتاب بهره‌اى داشت گفت: من، پيش از آنكه چشم بر هم زنى، آن را نزد تو مى‌آورم. چون آن را نزد خود ديد، گفت: اين بخشش پروردگار من است، تا مرا بيازمايد كه سپاسگزارم يا كافر نعمت. پس هر كه سپاس گويد براى خود گفته است و هر كه كفران ورزد پروردگار من بى‌نياز و كريم است🥺

بلقیس با دیدن این معجزه‌ گفت خدایا من به. خویش ستم کردم و تسلیم فرمان تو میشوم. و بعد با حضرت سلیمان ازدواج کرد 😍

کاربر پسر/ کاربری دست دو نفره  گاهی وقتا من گاهی وقتا جن ها 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی حضرت سلیمان جالبه و رموز زیادی داره 

جالبه تا به الان یهودیان و ادمها دنبال گشتن برای گنجینه اون هستن تا بتونن حکومت اسمانها و زمین و جنیان رو به دست بگیرن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من داستان زندگی همه پیامبران از ادم تا خاتم برا بچهام خوندم از گوگل گرفتم ولی کامل باجزییات نبود دوست دارم کتابی باشه که از اول تااخر به ترتیب داستانشونو داشته باشه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من داستان زندگی همه پیامبران از ادم تا خاتم برا بچهام خوندم از گوگل گرفتم ولی کامل باجزییات نبود دوس ...

فقط قران. همین 

زندگی حضرت سلیمان جالبه و رموز زیادی داره  جالبه تا به الان یهودیان و ادمها دنبال گشتن برای گن ...

حضرت موسی هم زندگینامش خیلی‌ قشنگ و زیاده خیلی زیاد

من داستان زندگی همه پیامبران از ادم تا خاتم برا بچهام خوندم از گوگل گرفتم ولی کامل باجزییات نبود دوس ...

کتاب قصص النبیا یه کتاب کلفت و بزرگه خیلی کامل توصیح داده مامانم داره .حتی توضیحات تفصیلی راجب اون پیامبرا داده 

البته برا خودت خوبه برا بچه ها مناسب نیست 

و نویسنده اش نمیدونم کیه اگر برات مهمه شب زنگ بزنم از مامانم بپرسم واست 

تو نت سرچ بزنی حتما هست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

کتاب قصص النبیا یه کتاب کلفت و بزرگه خیلی کامل توصیح داده مامانم داره .حتی توضیحات تفصیلی راجب اون پ ...

همون پست قبلی دوستمون گفت قصص القران .فکر نیکنم همونه من اشتباه گفتم 

کتاب قصص النبیا یه کتاب کلفت و بزرگه خیلی کامل توصیح داده مامانم داره .حتی توضیحات تفصیلی راجب اون پ ...

میشه به منم اسم کتاب رو بگید خیلی علاقه دارم. معتبره مثل قران!؟

حضرت موسی هم زندگینامش خیلی‌ قشنگ و زیاده خیلی زیاد

حضرت لوط هم داستانش مثبت 18 واسه ادمای کنجکاو و ناقلا😂