اگر بعد مدت ها بفهمین گذشته شوهرتون خیلی خرررراببببب بود ؟؟؟
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگه خوبم و تا حدودی میدونم راسته اما این شک ها دیونم میکنه اگه خیلییییی بد باشه بازم بنطرت میشه کناراومد
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
بستگی داره . الان چجوریه ؟ ولی نگران میشم در هر صورت
میگه توبه کردم
ولی من ازش بدم اومده
از گوشیش پیاماشو خواندم و اونم میدید حالم بده گفتم راسشتو اعتراف کن که خدا میکنه چیا بود
حواستو بیشتر جممع کن
اگه پیام ها مال گذشته بوده باید بعد آشنایی با شما پاک میکرد که مبادا باعث ناراحتی بشه وقتی نگه میدارن یعنی یه آتیشی زیر کنده هست. مراقب باش و شوهرت بگیر دستت. آدم خطاکار باز پاش لق میزنه افسارش بگیر دستت
حواستو بیشتر جممع کن اگه پیام ها مال گذشته بوده باید بعد آشنایی با شما پاک میکرد که مبادا باع ...
چجوری آخه کاراش خیلی بد بود حالا بااین همه بدی میشه کنار اومد واقعت؟؟؟