2777
2789

شما باشین چیکار میکنین دوستان 

اگر بعد مدت ها بفهمین گذشته شوهرتون خیلی خرررراببببب بود ؟؟؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم خراب نبوده ...ولی الان داره یه کارایی میکنه که دارم شاخ درمیارم ..اکثر مردا از یه جایی باید گند بزنن عزیزم تنها نیستی

خدایا از ته ته قلبم میخوام هر کی هرحاجتی داره برآورده بشه ...منم زودتر ب مراد دلم برسم...میشه برای عاقل و سر به راه شدن همسرم صلوات بفرستی؟ 
اگه الان آدم خوبیه ، پس بیخیالش .

میگه خوبم و تا حدودی می‌دونم راسته اما این شک ها دیونم می‌کنه اگه خیلییییی بد باشه بازم بنطرت میشه کناراومد

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

روزی ۱۰۰ بار تکرار کن

گذشته درگذشته خدا رحمتش کنه

بعدشم تو نبودی اون موقع . مهم الانه ک تورو میخاد 

بخدا گذشته آدما اصلا مهم نیست 

شما زیباترین باغچه روهم بیل بزنی توش کرم پیدا میکنی... 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بستگی داره . الان چجوریه  ؟ ولی نگران میشم در هر صورت

میگه توبه کردم 

ولی من ازش بدم اومده 

میگه خوبم و تا حدودی می‌دونم راسته اما این شک ها دیونم می‌کنه اگه خیلییییی بد باشه بازم بنطرت میشه ک ...

آخه دیگه شوهرته!

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
از گوشیش پیاماشو خواندم و اونم میدید حالم بده گفتم راسشتو اعتراف کن که خدا می‌کنه چیا بود

حواستو بیشتر جممع کن 

اگه پیام ها مال گذشته بوده باید بعد آشنایی با شما پاک میکرد که مبادا باعث ناراحتی بشه وقتی نگه میدارن یعنی یه آتیشی زیر کنده هست. مراقب باش  و شوهرت بگیر دستت. آدم خطاکار باز پاش لق میزنه افسارش بگیر دستت

حواستو بیشتر جممع کن  اگه پیام ها مال گذشته بوده باید بعد آشنایی با شما پاک میکرد که مبادا باع ...

چجوری آخه کاراش خیلی بد بود حالا بااین همه بدی میشه کنار اومد واقعت؟؟؟