2777
2789
عنوان

خواب شوهرمو مبینم

409 بازدید | 22 پست

من درحال طلاقم 

از اسفند از خونه  بیرونم کرد با خانواد با کتک 

اوایل دوس داشتم درست بشه بگردم ولی دیگ دوسش ندارم اصلا ها فقط دوس دارم زودتر تموم به توافقی هم قبول نمیکنه  اصلا منم مهریه گذاشتم با اینها کار ندارن خب 

بعضی وقت ها خوابشو مبینم چند شب پیش دیدم مادر شوهرم گریه میکنه منم بغلش کردم گریه کردم 

دیشب دیدم برف میاد شوهرم رفته توی برف ها بعد یک هفته پیش دیدم نشسته سرم گذاشتم روی شونه ش 

میخام بدونم ادنم خواب منو مبینه امکانش هست ببینه 

خیلی دوس دارم زودتر تموم بشه ن مهریه بخام ن نفقه هیچی 

ولی قبول نکرد من مجبور شدم مهریه نفقه گذاشتم اجرا

اجرت المثل هم بزار اجرا ، میندازنش زندان

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم چون بهش فکر میکنی خوابشو میبینی حالا تعبیر اینارو نمیدونم

ولی میگن وقتی خواب کسیو میبینی یعنی داره بهت فکر میکنه البته در این مورد صدق نمیکنه چون بهش فکر میکنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم که جدا بودم حالشو میدم قشنگ اینجور بود که من خاب بودم میومد بیدارم میکرد دقیقا توی همون اتاق و فضا بعد که بیدار میشدم نبود خیلی واقعی بود بعد ها اونم گفت هایکو میدیده که من صداش میزدم

طبیعی بعد هفت هشت سال و ازدواج مجدد و بارداری  گاهی خوابشو میبینم  مخصوصا وقتی ناراحت با ...

نه نیست 

فکر کنم یه مشکلی تو زندگیت داشته باشی... 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

به نظرم چون بهش فکر میکنی خوابشو میبینی حالا تعبیر اینارو نمیدونم ولی میگن وقتی خواب کسیو میبینی یع ...

اره فکر ک میکنم 

ولی از وقتی ک فکز کمتر شد دوس داشتم کمتر شد هی خواب شو مبینم

فکر کنم اون برای درخواست طلاق مرد  بعد ۴ ماه بیشتر باهاش زندگی نکردم  چیزی نمیشه ک جرت ا ...

وا😐 چرا انقد کم؟

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

نه نیست  فکر کنم یه مشکلی تو زندگیت داشته باشی...

خدا رو شکر خوبه راضی ام 

اما گاهی که ناراحتم 

مثل کابوس میاد تو خوابم و اذیت میشم 

ربطی به زندگی الآنم اداره به نظرم 

روحم آزرده است از قبل 

ن عروس ۴ ماه بودم از خونه بیرونم کرد 

بیخیالش شو گلم، از این برا تو مرد زندگی در نمیاد، اوایل زندگی که پر از عشق و محبت و گردش و تفریح و خوشگذرانی هس یارو کتکت زده از خونت بیرونش کرده اصلا بهش فکر نکن طلاقت رو بگیر

اجرت المثل هم بزار اجرا ، میندازنش زندان

برای نفقه زندان میندازن اون از روزی ک بیرون کرده داره پردخت میکنه هر ماه 

نظامی ایه خیلی زرنگه همه راه های طلاقمو بسته 

شکایت کیفری کرد خب پزشکی قانونی برگ کلانتری 

توی شکایت کیفری اومد گفت من خونه نبودم اصلا شاهد هم دارم 

اره فکر ک میکنم  ولی از وقتی ک فکز کمتر شد دوس داشتم کمتر شد هی خواب شو مبینم

عزیزم منظورم اینه چون درگیر زندگیت هستی الان اینجوریه و میاد تو ذهنت

نمیدونم ولی حتما تعبیر داره