2777
2789

سلام پسرم ۲۰ روزشه همچنان زردی داره ازمایش گرفتم فردا ببرم دکتر ،کسی بوده بچش زردیش طولانی بشه؟حالم بده😭😭😭

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

دونه انار بچکون تو دهنش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تند تند بهش شیر بده خودت عرق کاسنی بخور ،زیر مهتابی بزار،لباس نپوشونش بدنش خنک شه ،

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍

زردیش چنده الان؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من تا یکماه درگیرش بودم‌تا اینکه ختنه ش کردم خوب شد کلا حجامت خوبه من دکتر طب سنتی واردی بردمش البته ...

ختنه چی؟ سنتی یا حلقه؟من به دکترش گفتم به شدت مخالفت کرد گفت بدتر میشه😭

تو دستگاه نذاشتین؟ بیمارستان و دکترا چی میگن؟

حالا من شخصا به کسی پیشنهاد نمیکنم اینو چون میگن نوزادا هیچ داروی گیاهی براشون مجاز نیست. ولییی من خودمم ب دخترم شیرخشت دادم. یه نعلبکی آب جوشیده ولرم و یه چندتا تیکه کوچیک نبات و شیرخشت. بچه باید ادرار کنه تا بیلی روبین از بدنش خارج بشه برنگرده تو جریان خونش. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تند تند بهش شیر بده خودت عرق کاسنی بخور ،زیر مهتابی بزار،لباس نپوشونش بدنش خنک شه ،

مهتابی معمولی؟چون ۲بار دستگاه گرفتم کیاد پایین باز میره بالا

ختنه چی؟ سنتی یا حلقه؟من به دکترش گفتم به شدت مخالفت کرد گفت بدتر میشه😭

من سنتی بردم نمیدونم هرکس نظری داره من دکتر بردم ده تا شیشه دارو دادخوب نشد ترنجبین و ...دادم خوب نشد 

بالاخره ختنه کردیم انگار خونش تصفیه شد خوب شد 

عزیزم ناراحت نشو زود خوب میشه فردا ببر دکتر ببین نظرش چیه  اما حجامت خیلی خوبه  بازم تحقیق کن