2777
2789
عنوان

یه‌تاپیک‌دارم زیادی عاشقم وغصه دارم‌ولی یادم‌نمیاد عاشق کیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 31 پست

آرع توی دفترای خاطرات 

هیچوقـــــــــت فراموشت نمیکنم و... 

ولی هرچی به ذهنت فشارمیاری نمیدونی کی بوده طرف

البته برای بنده صدق نمیکنه ها 

دوستام میگن

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد ینی

باور کن😅😅😅

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

واای اره من  من یه مدت تو دفتر مینوشتم یه چیزایی  یا میگفتم خدایا ب فلانی برسم الان یاد ...

😅😅😅😂😂باواین تایپکم بهوچندنفر فکر کردم‌اخرشم‌مطمینونشدم کیه

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

وای حالا اون موقع میکفتیم یک سال دیگه ب خودت میخندی میکفتی میشه لطفا از تاپیکم برید بیرون دلم رو شکس ...

ولی هیچکس نمیگفت😭😂اره احتمالا فکر میکردم خیلی خاسه 

براش تاپیک زدم

آره برا من پیش اومده! من بعضی وقتا دلتنگ کسی میشم که نمی‌دونه کیه؟ یا کجاست؟ این نوع عشق یا دلتنگی ...

من موقع پریودیم اینجوری میشم

یکسال خیلی زوده برای این همه فراموشی 🙄

والا زندگیم اینقدر زیاد چالشاش داشته ۱۰ گدشته بهم 

حالا خوبه تو رابطه هم نرفتم

یعنیییییی من عاشق ذهنیتتم دستتو بکش رو سر من 

اینو امشب یکی دیگه بهم گفت😂😂وقتی زندگی زیاد شلوغ باشه 

همین میشه

یا خدا😬 بعد ما اینجا هی دعا میکنیم برای تاپیکهایی که یه نوجوون پشتشه که سال بعد قضیه یادش رفته😂اس ...

😂😂😂 نوجون نیستم ۲۱ سالمه😁😂فقط مشکلاتم‌زیاد شده 

تاپیکای بعضیارم نکا میکنی میبینی سالی چند بار عاشق شده 😄

چیز عجیبی نیست که! هر سال چون چهار فصل داره بعضیا ترجیح میدن با تغییر هر فصل دلشونو خونه‌تکونی کنن!😁 البته بعضیا هم با تغییر ماه کار می‌کنن!

یه عده که ماشاالله پرکارتر هستن هفتگی عاشق میشن! یعنی جمعه بعد از اذون مغرب و عشاء تمومه!😂 و با شروع شنبه روز از نو روزی از نو!!

اماااا یه عده زدن رو دست باتری!! یعنی در شرایطی که موندگاری اکثر باتری‌ها بیشتر از یک روزه اما این عده حتی به اندازه‌ی یه باتری هم نمی‌مونن و کلاً کارشون یک روزه‌س!😁😂

از همه‌ی این دسته‌ها بدم میاد!☺️ البته ممکنه پیش بیاد و انسان با یکی یک ماه بمونه ! اما اونی که برای موندن عشقش تلاشی نکنه و بگه به جهنم !! از این بهترشو پیدا می‌کنم قطعاً حالش خوب نیست!☺️

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
اینو امشب یکی دیگه بهم گفت😂😂وقتی زندگی زیاد شلوغ باشه  همین میشه

ولی بببین ب غیر شوخی اگ تا حالا از ته دل عاشق نشدی ی برگ برنده داری تو دستت ک خیلی خوبه سعی کن نسوزونیش