2777
2789
عنوان

اینکه تاپیک میزنین که لباساتون...

549 بازدید | 63 پست

طرف تاپیک زده میگیه لباسای زن باعث تح.ریک مرد میشه اگه به توچه بگین پس فردا کسی بگیرتتون بقیه هم میگن به تو چه نجاتتون نمیدن

شما فکر کن یه مرد تو خیابون با اونهمه کار و بدبختی و دغدغه و مشغله

یه زنو که لباس باز پوشیده رو ببینه اختیارش از کفش رفت...؟ اصلا فرصت نگاه کددن داره؟

اون مرده انسانه حیوان که نیست تقی به توقی خورد ت.حریک شه

البته آدمای مریص رو فاکتور بگیرین که اونا گونی هم بپوشین برین بیرون یکی هست بگه جوجه اون زیر چی قایم کردی

واقعا این بی احترامی به شخصیت مردهاست که بگین لباستون تح.ریکش میکنه خیلی زشته واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اون روز بحث همین چیزا بود پسرداییم میگفت بعضی از خانما فکر میکنن ما مردا هیولا هستیم😐

من منکر وجود مردای مریض نمیشم...ولی خب دیگه خیلی داریم درباره افکارمون نسبت به مردا زیاده روی میکنیم

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
دم به دقیقه که تحریک نمیشه به هر حال میشه شاید هم یکی از همان حیوانها و مریضهای جنسی اومد سراغ طرف ل ...

اون مریص دنبال هرکی میره

این دلیل نمیشه بخوایم لباسه یکی دیگه رو نقد کنیم خودمون اگه میدونیم پوشش کامل بهتره مختاریم...

دقیقا اون روز بحث همین چیزا بود پسرداییم میگفت بعضی از خانما فکر میکنن ما مردا هیولا هستیم😐 من منک ...

دقیقا😐😂

خب یه احساسی باید بوجود بیاد تا طرف تح.ریک شه

لباس خشکو خالی هیچ کاری نمیتونه بکنه که

[QUOTE=340322334]اون مریص دنبال هرکی میره این دلیل نمیشه بخوایم لباسه یکی دیگه رو نقد کنیم خودمون اگه میدونیم پوشش ک ...[/QU

به هر حال دنبال کسی که لباسش بازه و سینه اش بیرون بیشتر میره لباس پوشیدن اراسته نشانه شخصیت هر انسان نه مثل بعضیها انگار لباس خواب پوشیدن اومدن تو جامعه .جامعه مال همه است و نقد کردن حق همه 💁

لطفا اقایون هم لباس بلند بپوشن بشخصه تحریک میشم و به گناه الوده میشم اصلا چه وعضشه تصویب نمیکنن اقا ...

پیامبر لباسش بلند بود اگه قراره من چادر حصرت فاطمه بپوشم اوناهم عبای حضرت علی رو بپوشن🙃

دقیقا😐😂 خب یه احساسی باید بوجود بیاد تا طرف تح.ریک شه لباس خشکو خالی هیچ کاری نمیتونه بکنه که

گفتی یه احساسی باید به وجود بیاد .. همینه ! یک پوشش خاص خودبه خود می‌تونه احساس مد نظر شما رو در آقایون به وجود بیاره .. 

حالا ممکنه همون پوشش در مرد دیگر اون احساس رو ایجاد نکنه . 

منظورم سلائق .. ترجیح .. افراد متفاوت هست .