2777
2789
عنوان

اینکه تاپیک میزنین که لباساتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 63 پست
نظرم اینکه مردها هم باید لباس متین بپوشن بیان تو جامعه

همینه مگه ما حس نداریم؟

یسری نخود مغز فکر میکنن مرد فقط سره و ما بکنیم خودمونو تو چادر یه موقع اوف نشه

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لباس مردا تحریک بشیم؟ از چی حالت بهم میخوره؟

اره مردا اگه از لباس زنا تحریک میشن پس زنا هم همینطور

از اینکه یه جایی از بدن مرد ببینم حالم بهم میخوره

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

کسی که تحت فشار جنسی و سرکوب باشه اره تحریک میشه 

ولی خب نمیشه همه رو بکنیم تو گونی که اون یه عده از مردا تحریک نشن 😐

خب برن نیاز های جنسی شون رو درست برطرف کنن که آلت سرگردان نباشن تو کوچه و خیابون 

کسی که تحت فشار جنسی و سرکوب باشه اره تحریک میشه  ولی خب نمیشه همه رو بکنیم تو گونی که اون یه ...

والا الان مردا گ.ی هستن نسبت به هم تحریک میشن

اگه اینجوریه باید خودشونو با عبا بپوشونن همجنساشون تحریک نشن

ما که جای خود داریم اگه بحث تحریکه👍😂

آفرین👍👍👍👍

اصلا لباس و حجاب و اینا هدف بوجود اومدنش ایجاد جاذبه ی جنسی هست و در نتیجه رابطه جنسی و تولید مثل بیشتر 

همه تصور میکنن جامعه ی پوشیده تر جامعه تحریک نشده تریه ولی دقیقا برعکسه 

هر چقدر محدود تر بشی بیشتر جذب میشی

اینو من همینجا حتی از خانوم هایی که مذهبی هستن شنیدم که جلو شوهرتون هر دقیقه لخت و پتی نباشید چون به مرور زمان دیگه براش عادی میشه و اون جاذبه قبلی رو ندارید از نظر جنسی  

در مورد جامعه هم همینه 

بله درست میگید،هرکی اختیار داره که پوشش رو داخل جامعه انتخاب کنه،مثلا یه آقایی دوست داره لباس زیر نپوشه چون معتقده پوشش اختیاریه

یه خانومی مجازه لخت بیاد بیرون چون اعتقاد داره بدن خودشه و اونیکه نگاه میکنه مریضه

عملا وقتی وارد خیابون میشیم انگار وارد جنگلی میشیم که هر کسی اختیار پوشش و عدم پوشش خودش رو داره و همه خالی از عقل و اراده و اختیار هستند.

هرچقدر هم انسان در جامعه و خانواده محدود تری بزرگ بشه آستانه تحریک پذیرش پایین تره  سعی کنید ت ...

چه ربطی داشت به جامعه؟؟؟خونه محل شخصیه و پوشش هیچکسی به یکی دیگه ربطی نداره،اما جامعه برای همه هست.بالاتر مثال زدم

لطفا اقایون هم لباس بلند بپوشن بشخصه تحریک میشم و به گناه الوده میشم اصلا چه وعضشه تصویب نمیکنن اقا ...

🙄🙄🙄🙄🙄واقعا فرق جنس مرد و زن رو نمیدونید؟؟؟؟یا خودتون رو میزنید به اون راه؟