2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من تازه شروع کردم سوالی داری بپرس 

من پایه یازدهم تجربی ام امسال ازدواج کردم میخوای برای دوازدهم بزرگسالان ثبت نام کنم 

ممکنه معدل امسالم پایین باشه 

گیر میدن به معدل ؟ 

پایه چندم می‌خونی ؟

من سال ۹۶ عقد کردم سال ۹۷ ازدواج بعد ازدواج ۵ ماه رفتم مدرسه چون سال اولی بود که نهایی بود نظام جدید من هشتادی نظام جدید بودم کلاس ششم خونده بودم 

از طرفی درسم خوب بود مدیر کاری باهام نداشت برم مدرسه ولی خودم خیلی اذیت میشدم حتی مادرشوهر و مامانم  شام نهار می‌فرستادن ولی نای درس خوندن نداشتم بعد از ۵ ماه نرفتم دیگه

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
من سال ۹۶ عقد کردم سال ۹۷ ازدواج بعد ازدواج ۵ ماه رفتم مدرسه چون سال اولی بود که نهایی بود نظام جدید ...

بعد چن ماه باردار شدم گذشت الان پسرم ۴ سالشه تقریبا سه هفته میشه به زور التماس ثبت نام کردم چون آخر ساله دیگه😂 

چون دیپلم ناتمام بوده باید از اول بخونم 

و اصلا کاری به معدل سال قبل ندارن فقط مدرک سیکل و ریز نمرات پایه دبیرستان چنتا کپی شناسنامه خودت و پدر و مادرت دو قطعه عکس لازم داری

مدرسه بزرگسالان دو جوره 

اولی حضوری هستش که باید واحد ها رو حضوری برداری مثه مدرسه روزانه بری مستمر جمع کنی اگرم روزانه نری کاری باهات ندارن فقط مستمر سرکلاسی نداری و باید زیر ۱۵ نگیری وگرنه مستمر نداری جمع بزنن میگفتی 

مدرسه بزرگسالان دو جوره  اولی حضوری هستش که باید واحد ها رو حضوری برداری مثه مدرسه روزانه بری ...

دومی غیر حضوری هستش که به ازای هر واحد مستمر ۲۰ میخری و حداقل نمره ای باید بیاری ۷ و ۸ زیر ۷ بیاری میوفتی 

دومی غیر حضوری هستش که به ازای هر واحد مستمر ۲۰ میخری و حداقل نمره ای باید بیاری ۷ و ۸ زیر ۷ بیاری م ...

شما حضوری رفتی یا غیر حضوری ؟ 

نمره بیست غیر حضوری چقدره ؟ 

و اینکه موقع ثبت نام کاری به معدل ندارن؟

من خودم چون بچه ام کوچیکه غیر حضوری گرفتم هر واحدی ۵۰ هزار مستمر خریدم این ماه ۱۵ واحد خریدم که امتحان بدم بقیه حفظیات رو انداختم تابستون تخصصی ها رو هم انداختم مهر که لااقل از رو تلویزیون یاد بگیرم 

شما حضوری رفتی یا غیر حضوری ؟  نمره بیست غیر حضوری چقدره ؟  و اینکه موقع ثبت نام کاری به ...

بستگی داره ببینم شما کجا هستید مدرسه بزرگسالان محدوده شما چقد میگیره 

من هر درسی ۵۰ هزار مستمر گرفتم

شما حضوری رفتی یا غیر حضوری ؟  نمره بیست غیر حضوری چقدره ؟  و اینکه موقع ثبت نام کاری به ...

نه ولی اگه صرفا برا دیپلم گرفتن میخای ادامه بدی خودتو اذیت نکن بخصوص درس های داخلی 

ولی اگه میخای ادامه بدی خوب بخون که کارت به ترمیم معدل نکشه

نه ولی اگه صرفا برا دیپلم گرفتن میخای ادامه بدی خودتو اذیت نکن بخصوص درس های داخلی  ولی اگه می ...

نههه من می‌خوام درسمو بخونم و از فضای درس خارج نشدم که بگم به یاد ندارم و ... 

و حتما قصد دارم برم دانشگاه

فقط چون ازدواج کردم و امسال توجه ای به درس نداشتم معدلم پایینه و مدارس غیرانتفاعی مگه ثبت نامم کنن که هزینش خیلیع و مدارس دولتی با معدل پایین و دانش آموز متاهل نمیگیرن