2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکات پیرامون بخشنامه نقل و انتقالات برون استانی

۱. با توجه به بخشنامه ارسالي شروع فرآیند نقل و انتقالات برون استاني از تاريخ  ۱۴۰۳/۳/۵ لغايت ۱۴۰۳/۴/۵ مي‌باشد و تاريخ ذكر شده قابل تمديد نمي‌باشد.

۲. ثبت درخواست فقط در سامانه مای مدیو خواهد بود و هيچ گونه درخواستي خارج از سامانه بررسي و اقدامي نخواهد داشت.

۳. سنوات خدمت جهت انتقال موقت برون استاني حداقل ۲ سال و سنوات خدمت جهت انتقال دائم برون استاني حداقل ۵ سال مي‌باشد.

۴. نقل و انتقالات برون استاني برای دانشجويان متعهد خدمت در طول مدت تحصيل و نيروهاي قرداد كار معين ممنوع مي‌باشد.

۵. همكاران مي‌بايستي فرم امتيازبندي سامانه  را دقيقا براساس بخشنامه ارسالي كامل نموده و نيازي به مراجعه حضوري نمي‌باشد.

۶. در فرم امتياز بندی مواردی كه نياز به بارگذاری مدارك می باشد چنانچه همكار به هردليلي مدرك را بارگذاری نکند، امتياز آن بند لحاظ نخواهد شد.

۷.

امور اداری و تشکیلات

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 https://abzarek.ir/service-p/msg/1884390
نمیدونم جایگزین چطور پیدا کنم؟ فرم پر کنم امکان انتقالی هست؟

برای پیدا کردن جایگزین بیا ایتا کلی کانال هست. اگهیت رو بذار. 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
تو ایتا هستم گل ولی کانالی ندارم شما ندارین بهم بدین لینکشو

entegalat  

jabejaee_farhangian

به فارسی هم سرچ کنی میاد.

اگر تو گروه های فرهنگی دیگه هم عضوی این کانالا رو بفرست عزیزم. شاید مورد جابجایی برای منم پیدا شد

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

اینم یه کانل دیگه

jabejaemahalkhedmat