2777
2789

خواهرشوهرم همسن خودمه و مجرده هروقت میاد خونمون دست به سیاهو سفید نمیزنه همش خودم باید جمعو جور کنم

چند وقت پیش اومدن خونمون.... داشتم سفره تمیز میکردم...پدرش گفتم چرا کمک زن داداش نمیکنی بیچاره زحمت کشیده خسته شده...

گفت من دوست ندارم سفره تمیز کنم....

بعد من گفتم اشکال نداره چیزی نیست خودم تمیز میکنم...ولی فلانی(خواهر شوهرم) تو که الان کار نمیکنی چند روز دیگه ازدواج کنی یهو سوپرایز میشی انقد که کارات زیاد میشه...حداقل تک و توک از الان انجام بده که تمرین بشه...

یهو‌ مادرش گفت اخه عروس جون ما به خاطر همین شوهرش نمیدیم که یوقت سوپرایز نشه و کار نکنه...

نمیدونم چرا احساس مبکنم منظورش من بودم.... یعنی هرکی شوهر میکنه کلفتی میکنه ما هم اینو شوهر نمیدیم

..

من هیچی نگفتم ولی خسته شدم ازین تیکه های ریزی که میندازه و تحقیرم میکنه.

.

همیشه پیش من به دخترش مبگه پرنسسم تو بشین نمبخاد کار انجام بدی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت باید فاصله عاطفی رو حفظ کنی با رفتارت تا ادامه پیدا نکنه مثلا تا همون حد که اشکال نداره خودم تمیز میکنم کافی بود دیگه نباید توصیه میکردی که کم کم کار کن بعد سورپرایز نشی وقتی خودت ادامه میدی ادامه پیدا میکنه با کم و کوتاه حرف زدن حرمت و فاصله رو حفظ کن من همیشه اینکارو میکنم و واقعا کسی به خودش اجازه تیکه انداختن دخالت و بی حرمتی به منو نداده تا الان

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
خودت باید فاصله عاطفی رو حفظ کنی با رفتارت تا ادامه پیدا نکنه مثلا تا همون حد که اشکال نداره خودم تم ...

درسته عزیزم ... متوجه شدم...البته من منظوری نداشتم...اما باید کوتاه جواب میدادم

بعدشم می گفتی من کارای خونه رو با عشق انجام میدم

من خونه داریم خیلی خوبه.... دست پختم عالیه و همه تعریف میکنن....با اینکه همسن اون هستم اما خیلی موفق ترم....هم درس میخونم.... هم شاغلم ... هم تو کارای خونه موفقم... خواهرشوهرمم کلا ازیناس که تا ۱ ظهر میخابه و دست به سیاهو سفید نمیزنه....بعد هربار مادرشوهرم که منو میبینه با یه اب و تابی تعریف میکنه که اره دخترم تا ۱ میخابه.... اصلا بلد نیست اشپزی کنه...‌کار نمیکنه...نمیدونم قصدش چیه...

ولی جوری رفتار میکنه که انگار کار کردنو صبح زود بیدار شدن و فعال بودن عاره ...

من نمیدونم ری اشکنم چی باید باشه؟

من هبچوقت تلاش نکردم که پز بدم....هم رتبه برتر بودم دانشگاه...هم حقوقم خوبه...اما هیچوقت پز ندادم و خودمو مقایسه نکردم....اما اونا تمام تلاششونو میکنن که موفقیت و خوشبختی رو چیز دیگه معنا کننن.... و منو تحقیر کنن... و من نمیدونم چیکار باید بکنم

من خونه داریم خیلی خوبه.... دست پختم عالیه و همه تعریف میکنن....با اینکه همسن اون هستم اما خیلی موفق ...

عزیزم اصلا مهم نباشه برات جایگاهی که تو داری عالیه منم مثل توام شاغلم تازه خیلیم عالی نیستم تو خونه داری ولی کسی بهم بگه مثلا می‌خوابم و با افتخارم بگه شاید من فقط بخندم البته ممکنه یه جوابم بدم

او قند روزهای تلخ من است