2777
2789
عنوان

هيچی نشده اختیار داداشمو گرفتن دست 😐😐😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کل جهاز رو ؟  ما مشهدی ها رسم داریم 4 5 تیکه رو پسر میخره

دور اجون داداش اسی ولی خر گیر اوردن دارن سواری میگیرن وگرنه دختری که جهاز نیاره میاد کجا 😐

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بابات خودش باید جواب داداشت رو بده بیشتر از خانواده عروس خود داشت مقصره ،داداشت اگه نخواهد هرچقدر ا ...

داداشم داره با ما زندگی میکنه شرایط مون رو میدونه 

داداشم دیگه اینقدر بی چشم و رو نبود نمیدونم چی بش گفتن چیکارش کردن که اینقدر طلبکاره ازمون

دور اجون داداش اسی ولی خر گیر اوردن دارن سواری میگیرن وگرنه دختری که جهاز نیاره میاد کجا 😐

تو قانون رسمی کشورمون 

جهاز با پسر هستش 

حالا اینکه خانواده دختر اینطوری هستن به خودشون مربوطه 

بنظرم خوب بود تو خواستگاری صحبت میشد . 

بعد میگم چرا پسرا زن میگیرن میریزید سرم

ببخشید ببخشید پسری که نمیتونه خودش جهیزیه بخره غلط میکنه میگه زن میخام اه

همون اول من اینقد زدم تو سرم خودم که فعلا واسش زن نگیرن گوش نکردن الانم این شده وضعمون 

تو قانون رسمی کشورمون   جهاز با پسر هستش  حالا اینکه خانواده دختر اینطوری هستن به خ ...

من شغلم قانونه عزیزم اینا رو عرف تعیین میکنه نه قانون

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

شما مطمئنید اونا پرش کردن؟؟؟چون منم فکر میکردم خانواده شوهرم پرش میکنن ولی دیدم نه رفیقسه ک داره نخ ...

آره مطمئنم 

جلو رو خودمون میگن شما چرا پشت پسرتون نیست و واسش خرج نمی‌کنید درصورتی که داداشم تا حالا یه ریال خرج نکرده 

من شغلم قانونه عزیزم اینا رو عرف تعیین میکنه نه قانون

دیگه میتونن به قانون استناد کنن عزیزم

درکل باید خودشون دختر پسر

خانواده ها صحبت کنن

با تاپیک زدن چیزی حل نمیشه

من عروس خواهرشوهرم گفت جهاز نمیخریم

خودتون بخرین

حالا میخوان چیکارکنن

دعوا

کاریش نمیشه کرد وقتی دخترپسر دوس دارن و خانواده اینطوریه 

داداشم داره با ما زندگی میکنه شرایط مون رو میدونه  داداشم دیگه اینقدر بی چشم و رو نبود نمیدونم ...

چون داداشته نمیخوای قبول کنی ولی مقصر نود درصدی برادرته

وگرنه اکثر عروسا پرتوقع هستن و هرچی براشون خرج کنی بازم توقع دارن این داماده ک باید جوابش رو بده

مثلا تو عروسی خودم من چند بار ب همسرم گفتم بابات اینا برامون کاری نکردن اونم جواب داد وسعشون در این حد بوده منم چون دیدم تاثیری ندارم دیگه چیزی نگفتم

یبار به منظور به زن داداشت برسون همینجور که داریم خرج میکنیم انتظار جهیزیه انچنان هم داریم الانم مد ...

اینقد چیزن که وقتی نوبت به جهیزیه برسه راه ساده زیستی رو انتخاب میکنن

مامانش اینا تو نامزدی یه تیکه خیلی کوچیک طلا دادن بش از اون موقع تاحالا هی اینو میکنه تو چشم ما دیگه متوجه شو چطوری ان😑💔

اینقد چیزن که وقتی نوبت به جهیزیه برسه راه ساده زیستی رو انتخاب میکنن مامانش اینا تو نامزدی یه تیکه ...

این عتیقه رو از کجا پیدا کردید وجدانا