2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرمه سبزی بذار دردسرش کمتره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
مرغ وگوشت که دارم فقط موندم کدوم بهتره

بینید مهمونتون چطوریه 

خیلی رسمی یا نه صمیمی تر 

معمولا باقالی پلو با مرغ خیلی شکیله 

یا زرشک پلو 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
قرمه سبزی بذار دردسرش کمتره

زنگ زدن گفتن نزار ما قرمه سبزی نمیخوریم😐.دفعه قبلم اومدن قیمه پخته بودم

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
بینید مهمونتون چطوریه  خیلی رسمی یا نه صمیمی تر  معمولا باقالی پلو با مرغ خیلی شکیله&nbs ...

نه رسمی نیست صمیمین

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
زنگ زدن گفتن نزار ما قرمه سبزی نمیخوریم😐.دفعه قبلم اومدن قیمه پخته بودم

بگو باشه پس نیمرو درست میکنم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
 نه رسمی نیست صمیمین

مرغ استریپس خیلی خوشمزه ست 

توی نت سرچ کنید میاره 

در کنارش سیب‌زمینی های کوچک رو درسته بپزید با نمک و زردچوبه 

بعد که پخت سس قارچ با سیر و شوید درست کنید 

من دیشب درست کردم خیلی خوشمزه شد

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
مرغ استریپس خیلی خوشمزه ست  توی نت سرچ کنید میاره  در کنارش سیب‌زمینی های کوچک رو درسته ...

ممنون گلم 💖