2777
2789

ربطی به شهر نداره

۲۰۸ سکه

نه نکردن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخخ من ۲ تا بچه دارم.همینجوری پرسیدم بدونم شهرای مختلف چطورن

پس دیر جنبیدی😁

من خودم خوزستانی ام، شوهرم لره، اصفهان زندگی می کنیم. مهریه ام ۱۱۴ تاست و سایر مخلفات.

ولی تو فامیل تقریبا مهریه ام از همه پایین تره. بقیه رو رنج ۵۰۰تا هستن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
۱۴ تا ک خیلی کمه چطور دختر داییت قبول کرده

خوب پسره داره خونه میسازه خونه به اسمش میزنه   

دختر خاله بابام ۲۱۴ مهر کرد همین ماه پیش طلاق گرفت بدون مهریه 

با دختر دایی من خدایی نکرده جدا بشه خونه داره

اصفهان .اکثرا۱۱۴سکه و دو یا سه دونگ خونه یا مغازه یا باغ .

۱۰۰مثقال طلا و ی مکه یا کربلا و جدیدا هم که یه مبلغ ب عنوان پشتوانه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پس دیر جنبیدی😁 من خودم خوزستانی ام، شوهرم لره، اصفهان زندگی می کنیم. مهریه ام ۱۱۴ تاست و سایر مخلف ...

منم اصفهانم ۳۱۳ تاس.با ی مقدار پول و سه دانگ خونه ای فروختیم و بزرگتر گرفتیم و از اینم شوهرم ب نامم کرد

۱۱۴بوشهر ولی خب بیشترم میزنن ولی کمتر ن

منم بوشهریم خیلی بیشتر زدن برام‌که! کل خانواده شونم همه برای دختر و عروس زیاد میگیرن مهریه رو‌بالای ۵۰۰-۶۰۰

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!