2777
2789

مشکلش چیه؟‌ اگه مشکل مادر زادی داره که حرف اول و دکتر جابر انصاری میزنه اگه دکتر اطفال میخوای که تحت نظر باشه دکتر بهرامی عالیه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غزاله جان دو تا دکتر خوب که بچت کلا تحت نظرشون باشه واسه واکسن و سرما خوردگی‌و ...تو تهران هست یکی دکتر تکیار یکی بهرامی من تحت نظر هردوشون بودم اما تکیار فکر کنم الان دیگه خیلی پیر باشه و نمیدونم کار کنه یا نه اما بهرامی هم عالیه و واقعا ارزش داره بجتو ببری پیشش

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
نی نیم هفته دیگه تازه دنیا میاد 😊😊دنبال دکتر اطفال خوب میگردم که همیشه ببرمش پیش اون. دکتر بهرامی ...

به سلامتی اصلا شک‌نکن‌که تحت نظر بهرامی بذاریش الان واست اطلاعاتشو میدم

مرسی مریم جان از راهنماییت ❤❤

خواهش میکنم‌عزیزم‌ایشالا نی‌نیت سالم به دنیا بیاد

دکتر حسین داهیفر عالیه

یه دکتر پیری هستن که فوق العاده علمشون بروز هست

از زمان شاه طبابت میکنه 

واقعا عالیه

تلفن مطبش ۰۲۱۲۲۸۶۶۰۵۴

آدرس مطب هم تو تلفن گویا میگه

تو سید خندانه مطبش دقیا زیر پل سید خندان

اصلا از اون دکترهایی نیست که مادرو الکی بترسونه 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤