2777
2789
عنوان

1. یه دقه گیس مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری رو ول کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 22 پست
آره این رو قبول دارم من هم برای تغییرم تلاش زیادی میکنم اما خب ما میتونیم به دوستانمون هم اینهارو بگ ...

مرسی عزیزم همچنین ❤

من تاپیک‌ها رو سعی می‌کنم ساعت ۹ شب بذارم، اگه وقت کردید یه سری بزنید. 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

مرسی عزیزم همچنین ❤ من تاپیک‌ها رو سعی می‌کنم ساعت ۹ شب بذارم، اگه وقت کردید یه سری بزنید. 

حتما خوشحال میشم 

چون من بخاطر درسم چند روز یکبار میام سایت لطفا اگر ممکنه تگم کنید توی تاپیکهاتوننه فقط در راستای محیط زیست کلا چون بنظرم تاپیکهاتون بی محتوا نیستن 

ممنون میشم اگر تگم کنید. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما خوشحال میشم  چون من بخاطر درسم چند روز یکبار میام سایت لطفا اگر ممکنه تگم کنید توی تاپیکه ...

باشه حتمن ❤

امیدوارم تو درسات موفق باشی

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

ممنون💙 شبتون خوش    

شبت بخیر دختر گل 💙

حتماً می‌نویسم پلاستیک چند صد سال طول می‌کشه تجزیه بشه. یعنی شما یه پلاستیک بندازید رو زمین ...

تجزیه ظاهری و فیزیکی زباله های پلاستیکی در آفتاب تابستون شهرهای جنوبی خیلی طول نمی‌کشه و پودر میشن تو آفتاب شاید اثرش این همه مدت باقی باشه

خدایا شکرت🩷
شما اضطراب اجتماعی تون درمان شد ؟

سلام نه