2777
2789
عنوان

دلبری به یادموندنی

142 بازدید | 10 پست

دلبری دو حالت داره یا با صحبت ها و اخلاق دلبری میکنی که همه بلدیمش یه سری کارا مثل مهربون بودن با گذشت بودن قهر به جا و ناز کردن و امثالش میشه دلبری کلامی و رفتاری اما یه سری کارها دلبری ظاهری عه که خب امثالش رو زیاد دیدیم لباس تمیز پوشیدن بوی عطر دادن روتین پوستی و غیره میشه جزو این دسته دلبری ها 

من علاوه بر اینها به نظرم یه چیزای خاصی خیلی توی دل افراد میمونه یه سری چیزا که البته سلیقه ایه و انگار یه سری ایده اضافه بر ایده های اصلی که همه میدونیمشون هست اینا ایده های منه شمام اگه ایده ای دارید حتما بدید با هم شیر کنیم عنوان تاپیک مشخصه نیاین اینجا از فلسفه بگید که وای اخلاق نداشته باشه اینا به درد نمیخوره و این حرفا دوستان همه این مسائل رو میدونیم الان اصلا اون بحث نیست..

۱.موقع راه رفتن سفت نگیر بدنت رو این یه انرژی مردانه است بخصوص پایین تنه رو 

۲.راه که میری روی یه خط راست راه برو دقیقا یه خط یعنی هر پا جلوی پای دیگه 

۳.عصاره وانیل بخر بزن به موهات خیلی ام ارزونه برای مو هیچ ضرری هم نداره و طبیعیه موهاتو تکون میدی بدجور بوش میاد یا وقتی سرشو میبره تو موهات

۴.وقتی حواسش نیست یا خوابه با گوشیش کلی از خودت عکس بگیر مطمئن باش بعد تر که تنها بشه و توی گالریش اونارو ببینه کلی ذوق میکنه

۵.کرم دست عطر دار شدید بخر جوری که مثلا دست به صورتش میزنی متوجه بوش بشه 

۶.موهاتو باز بسته ببند یعنی یه گوله کوچیکشو بالا ببند ک توی چشمات نریزه و راحت باشی باقیش هم بریز رو شونه هات 

۷. گردنت رو نشون بده چون یکی از علائم آسیب پذیر بودنه باعث میشه تمایل به حمایتش از تو بیشتر بشه

۸.لباسای خوشگل بپوش رنگی رنگی بپوش حس زندگی بده از تق تقی یا کلیپسای رنگی کش موهای خوشگل هم استفاده کن یعنی چی مثل مرده هایی 

۹.با صبر کار هات رو بکن سریع سریع و قطعی انجام دادن مسائل خیلی کار مردونه ایه 

۱۰.از کارهات لذت ببر جوری غذا درست کن انگار توی افکار خودت تو یه جادوگری این ادویه ها یه سری جادو هستن که توانایی خوشمزه کردن دارن همراه غذا درست کردن برقص ذوق کن از مزه غذا از کارهات لذت ببر تا اونم بخواد با تو شریک بشه وقتی تو اخمالو غذا درست میکنی از روی اجبار مشخصه هیچوقت نمیاد فقط نگاهت کنه یا بهت بگه بیا با هم درست کنیم یا حتی بعد از مدت ها یادش باشه چقدر خاصی دیگه!

۱۱.مدیتیشن کن پادکست گوش بده کتاب بخون تایم مخصوص به خودت رو داشته باش 

۱۲.سیاست داشته باش یاد بگیر هر حرفی رو کجا بزنی هر رفتاری مال کجاست کجا باید ادامه بدی و کجا باید ساکت شی! بحثش طولانی میشه میتونی براش ویدیو یوتیوب نگاه کنی مقاله بخونی یادمه یکی از تاپیک های رویا بانو بود فکر کنم برای من خیلی مفید بود یه نفر پی دی افش کرده بود داخل همین سایت بگرد

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..

۱۳.رقص یاد بگیر حتی توی حرکات عادیت هم رقص داشته باش موزون باشه راه رفتنت لمس کردنت رویایی باش مردونه و داش مشتی و اینا با رفیقات باش برای رل بخوای رفیقانه باشی تهش جوری رفتار میکنه باهات که با رفیقاش رفتار میکنه تو هرچقدرم لذت ببری از این نوع رفتارش باز یه جایی میرسه که تو زن بودن رو بخوای نه رفیق مرد بودنش رو و اون هم دلش بخواد با یه زن وارد ارتباط بشه نه با رفیق مردش و همین میشه که تو حسابت رو خودت میکنی اون هر موقع بود توهم هستی و اخرش ولت میکنه 

۱۴.پر انرژی باش کارهای مختلف بکن برقای خونه رو همیشه روشن کن کلی گل و گیاه بذار توی خونه مناسبت هارو جشن بگیر میتونی تصور کنی اگه جدایی بیوفته چقدر خونه قبل و بعدت فرق میکنه و چقدر خاص بودی برای اون شخص؟

۱۵.نذار درگیر مجازی شید نذار حالتون از یکنواختی به هم بخوره نذار از سرکار که برمیگرده همه چیز مثل هم باشه یه شب بازی کنید مثلا بگو برنده هرکاری میگه بازنده باید انجام بده کلی میخندید مطمئن باش با همدیگه آشپزی کنید کاای جدید کنید برید پیک نیک نه اونجوری ک همه اش غرغر کنید که وای فلان چیزو بخر فلان کارو بکن اینا نه با هرچی شد هرجور شد تا حد امکان کم غرغر کنید به نظرم این یکی از بدترین عادت های هممونه واقعا رو اعصابه

۱۶.اصلا از هیچکس بد نگو از خانواده اون که اصلا از خانواده خودت بیشتر اصلا از دوست و آشنا عمرا کلا بد نگو وقتی کسی راجب کسه دیگه ای نظر میده درواقع اون شخص داره خودش رو تعریف میکنه 

۱۷.تمیمه استفاده کنید به نظرم خیلی قشنگه کلا اکسسوری خیلی زیباست  

۱۸.یه میکاپ عام داشته باشید انگار این بیس کار باشه حتی اگه تصمیم گرفتی هیچ میکاپی نداشته باشی این رو انجام بده یه چیز ساده مثلا یه تینت و ضدافتاب و ریمل اینجوری اگه عجله ای باشه میدونی قراره چیکار کنی نه اینکه توی عجله هرچی دم دستت بیاد رو بزنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه این کارا رو میکنم و هیچ وقت فکر نکردم این کارا دلبریه ،البته غذا درست کردن مثل شکنجه است برام

خب آره هرکسی یه سلایقی داره بعصیا لذت میبرن.

اما متاسفانه یه مسئله اینه که اون حرف بود ک مردا فقط به شکم و زیرش اهمیت میدن واقعا درسته ان شا الله یه مرد گیرت بیاد خودش عاشق آشپزی باشه تا تو اذیت نشی

منم یه چیزایی بگم اسی

از بادی اسپلش و عطر مو استفاده کنید

همیشه عطر بزنید

هر روز حموم برید

همیشه مرتب لباس بپوشید

موهاتو ببافید اگه حوصله باز گذاشتن ندارید

تاپ های رنگی داشته باشید برای خونه

ناخن هاتونو لاک ژل بزنید که هم  همیشه مرتبه هم هرماه رنگ های مرتب بزنید

ابروهاتونو مرتب کنید همیشه اگه کم پشته فیبروز کنید

موهاتونو چند ماه یک بار ارایشگاه مرتب کنید

هرشب مسواک و بالم لب یادتون نره

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
منم یه چیزایی بگم اسی از بادی اسپلش و عطر مو استفاده کنید همیشه عطر بزنید هر روز حموم برید همیشه ...

اولا ک ممنون برای نصیحتات گلل

بعدش راجب ابرو میشه لطفا یکم بیشتر بگی من فاصله ابروهام زیاده انگار وسطشون کچله و خود ابروهام پهنه ولی شکلی ندارن کلا همیشه به نظرم ابروهام خوب نیستن فیبروز میشه برای وسطش استفاده کنم؟ شما خودت تجربه اش رو داری عزیزم؟

اولا ک ممنون برای نصیحتات گلل بعدش راجب ابرو میشه لطفا یکم بیشتر بگی من فاصله ابروهام زیاده انگار و ...

عزیزم فیبروز ابرو داخل خود ابرو انجام میشه برای پر نشون دادن ابرو که داخل خود ابروت کار میشه

اگه خیلی کوتاه باریکن یه ذره هم میشه انجام داد دور ابروت

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من