دلبری دو حالت داره یا با صحبت ها و اخلاق دلبری میکنی که همه بلدیمش یه سری کارا مثل مهربون بودن با گذشت بودن قهر به جا و ناز کردن و امثالش میشه دلبری کلامی و رفتاری اما یه سری کارها دلبری ظاهری عه که خب امثالش رو زیاد دیدیم لباس تمیز پوشیدن بوی عطر دادن روتین پوستی و غیره میشه جزو این دسته دلبری ها
من علاوه بر اینها به نظرم یه چیزای خاصی خیلی توی دل افراد میمونه یه سری چیزا که البته سلیقه ایه و انگار یه سری ایده اضافه بر ایده های اصلی که همه میدونیمشون هست اینا ایده های منه شمام اگه ایده ای دارید حتما بدید با هم شیر کنیم عنوان تاپیک مشخصه نیاین اینجا از فلسفه بگید که وای اخلاق نداشته باشه اینا به درد نمیخوره و این حرفا دوستان همه این مسائل رو میدونیم الان اصلا اون بحث نیست..
۱.موقع راه رفتن سفت نگیر بدنت رو این یه انرژی مردانه است بخصوص پایین تنه رو
۲.راه که میری روی یه خط راست راه برو دقیقا یه خط یعنی هر پا جلوی پای دیگه
۳.عصاره وانیل بخر بزن به موهات خیلی ام ارزونه برای مو هیچ ضرری هم نداره و طبیعیه موهاتو تکون میدی بدجور بوش میاد یا وقتی سرشو میبره تو موهات
۴.وقتی حواسش نیست یا خوابه با گوشیش کلی از خودت عکس بگیر مطمئن باش بعد تر که تنها بشه و توی گالریش اونارو ببینه کلی ذوق میکنه
۵.کرم دست عطر دار شدید بخر جوری که مثلا دست به صورتش میزنی متوجه بوش بشه
۶.موهاتو باز بسته ببند یعنی یه گوله کوچیکشو بالا ببند ک توی چشمات نریزه و راحت باشی باقیش هم بریز رو شونه هات
۷. گردنت رو نشون بده چون یکی از علائم آسیب پذیر بودنه باعث میشه تمایل به حمایتش از تو بیشتر بشه
۸.لباسای خوشگل بپوش رنگی رنگی بپوش حس زندگی بده از تق تقی یا کلیپسای رنگی کش موهای خوشگل هم استفاده کن یعنی چی مثل مرده هایی
۹.با صبر کار هات رو بکن سریع سریع و قطعی انجام دادن مسائل خیلی کار مردونه ایه
۱۰.از کارهات لذت ببر جوری غذا درست کن انگار توی افکار خودت تو یه جادوگری این ادویه ها یه سری جادو هستن که توانایی خوشمزه کردن دارن همراه غذا درست کردن برقص ذوق کن از مزه غذا از کارهات لذت ببر تا اونم بخواد با تو شریک بشه وقتی تو اخمالو غذا درست میکنی از روی اجبار مشخصه هیچوقت نمیاد فقط نگاهت کنه یا بهت بگه بیا با هم درست کنیم یا حتی بعد از مدت ها یادش باشه چقدر خاصی دیگه!
۱۱.مدیتیشن کن پادکست گوش بده کتاب بخون تایم مخصوص به خودت رو داشته باش
۱۲.سیاست داشته باش یاد بگیر هر حرفی رو کجا بزنی هر رفتاری مال کجاست کجا باید ادامه بدی و کجا باید ساکت شی! بحثش طولانی میشه میتونی براش ویدیو یوتیوب نگاه کنی مقاله بخونی یادمه یکی از تاپیک های رویا بانو بود فکر کنم برای من خیلی مفید بود یه نفر پی دی افش کرده بود داخل همین سایت بگرد