2777
2789

سلام .گلوم یطرفش ازتو انگار زخم داره و سرمانخوردم گلودرد دارم ومدام اروغای ریز تو گلو میزنم ...چی کنم ؟کسی هس این مدلی؟

#گلو_درد 

اگر گلو درد ناشی از عفونت باشه باید اصلاح آب خوردن کنید و در معرض باد مستقیم نباشید

روغن مالی گلو با روغن سیاهدانه موثر است

💥درمان #گلو درد

✍اگر گلو درد همراه با سوزش باشد، دو علت دارد

1⃣ رفلکس معده : معده اسید تولید میکند و اسید سبب سوزش و زخم در گلو میشود. درمانش عبارت است از :

🔹مرکب۳

🔹هاضوم

2⃣ عفونت شدید: عفونت از گلو شروع میشود و به مری و دهان سرایت میکند و باعث سوزش میشود

🔹درمان: خوردن عسل با جامع امام رضا علیه السلام بصورت ریز ریز است.

💎درمان گلو درد در طب اسلامی💎

👈خوردن سیب و آب سیب با عسل

👈آویشن(پودر آویشن و دم نوش آویشن)

👈سیاهدانه+عسل(روزی یک قاشق عسل+هفت عدد سیاهدونه)

👈خوردن عسل و شربت عسل

👈غرغره کردن (آب نمک) نمک دریا

👈خوردن شیر محلی گاو گرم جرعه جرعه

👈خوردن خرما

👈خوردن پیاز کباب پز و خام و آب پیاز

👈داروی جامع امام رضا ع+عسل

👈داروی زنبق 

👈داروی امام کاظم(علیه السلام) 

👈خوردن سویق نخود

درمان گلودرد_در_احادیث#  

🔸 خوردن نمک در اول غذا 

خوردن نمک به خصوص پیش و پس از غذا درمان است . برخی روایات خوردن نمک قبل و بعد از غذا را درمان هفتاد بیماری و برخی دیگر آن را درمان 360 بیماری ذکر کرده اند که از جمله آنها می توان به گلو درد اشاره کرد .

⚜ پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید : ای علی قبل از غذا نمک بخور ، زیرا در این درمان هفتاد بیماری است ، از جمله جنون ، جذام ، پیسی ، گلودرد ، دندان درد و شکم درد . و بعضی دیگر روایت کردند که در هنگام شروع غذا نمک بخورید و در آخر غذا هم نمک بخورید .

⚜و در روایت دیگری رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند " خداوند به حضرت موسی (ع) وحی کرد ، غذا را با نمک آغاز کن و با نمک خاتمه بده زیرا در نمک درمان هفتاد بیماری است که کمترین آنها جنون و جذام و پیسی و گلودرد و دندان درد و شکم درد است . 

🔸جرعه جرعه نوشیدن شیر 

⚜امام صادق علیه‌السلام می فرمایند " چیزی مانند ریز ریز خوردن شیر برای گلو درد نیافتم .

وقتی امام معصوم (ع) می فرمایند بهتر از آن نیافتم یعنی اینکه بهتر از آن نیست «حسو» به معنای ذره ذره خوردن است ، در مقابل «عب» به معنای ریختن یک باره ی آب یا شیر در گلو است . همچنین «حسو» سوپی است که از گندم و جو تهیه می کردند ؛ ممکن است مراد سوپی است که از گندم و جو تهیه می کردند و مراد سوپی باشد که با شیر تهیه میشود

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که برو دکتر 

بعد هم یه مدت غذاهای ساده بخور 

زردچوبه رو‌ اگر میتونی یه مدت حذف کن من خودم همه کارکردم اما با حذف زردچوبه و حالا کم‌کردنش درست شد

بعضی روغن ها آتیش میزد گلوم رو از رفلاکس مثل اویلا و فامیلا یعنی میرفتم جایی سوزش و رفلاکس شروع میشد می‌فهمیدم روغنشون ایناس

چند روز ناشتا قرص پنتوپرازول میتونی بخوری ببینی بهتر میشی یا نه