2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 14689 بازدید | 74 پست
ببخشید ولی حرفتون رو باور نمیکنم... من تو این سایت خیلی چیزها  شنیدم !اینکه خیانت دیدن و بازم ...

خودمنم خیانت دیدم بارها نه جنسی درحد اس ام اس ولی نموندم برم گردوند به هزارراه .هیچکس نمیمونه هیچ زنی تحمل نمیکنه مگراینکه مجبورباشه زن ومردتفاوتشون زیاده مردمرده زن زن .زن سرپناه میخوادولی مردخودش پناهه زن حامی میخوادواسه جداشدن مرد خودش حامی تفاوت مردوزن یکی دوتانیست زن عفاف داره خودشومیپوشونه ولی مرد راحته ونیازی نمیبینه حفظ حریم کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرق مادروپدر چیه به نظرتون؟؟؟مادر به همه چیز واسه بچه فکرمیکنه پدرفقط به جنبه مادی وهزینه ها . مادروقتی خیانت میبینه بزاره بره بچش چیوازدست میده؟؟؟پدربزاره بره چی کدومش سختتره ؟؟؟واسه مادرسختتره چون میبینه بچش داره چیوازدست میده ولی پدرباشه یانباشه خرج بچه فقط لنگه یه مادربه خیلی چیزابایدفکرکنه تایه پدر که فقط غریزه براش معنی داره

به نظرت بعضی خانوما چطور قبول میکنن و سعی میکنن فراموش کنن!!! اقایون هم به همون دلیل... غیرت که ...

من اگه طرف زن هم بود همینو میگفتم زن و مرد نداره منکه ب شخصه نمیتونم قبول کنم

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

نمیدونم شاید نظرمنوقبول نداشته باشید ولی جامعه ما اینطوریه .... زنی که خیانت ببینه راحت نمیشه ول کنه وبره 

کجابره؟؟اواره بشه 

گیرم خودش شاغل مهندس دکتر مشکل مسکن وخرجی به کنار ایندش چی میشه بره روکدوم زندگی اواربشه؟؟؟هم بچشوازدست بده هم بچه مادروازدست بده بچه چه گناهی کرده بیخونواده بشه ؟؟؟زنی که خیانت میبینه با چهل یاپنجاه سال وکلکسیون دردهای روحی وجسمیش بره زن دوم بشه؟؟زن پسرمجردبشه؟؟؟زن مردبی اعصاب زن طلاق داده بشه؟؟یازن مردبیوه ای که زنش مرده ودوتابچشوبزرگ کنه؟؟؟پس زن بمونه سرخونه زندگیش حتی شده سوری بمونه ولی بچه هاش نفهمن اولش تلاش کنه درست کنه شدشدنشد نشد به وجدانش بدهکارنیست ولی مرد تازنشوطلاق بده کلی دخترریخته براش کارشم دستشه خونشم دستشه فرق زن ومرداینه بعدطلاق زن تمام هویت وخونه وزندگی واحساسشوازدست میده مردفقط وفقط وفقط یه زن اززندگیش میره که جایگزینش میکنه

خودمنم خیانت دیدم بارها نه جنسی درحد اس ام اس ولی نموندم برم گردوند به هزارراه .هیچکس نمیمونه هیچ زن ...

قبول دارم که خیلی تحملش سخته و متاسفم براتون که شما هم تجربش کردین😔هر چند سطحی!ولی میتونم تصور کنم که چقدر میتونه داغون کننده باشه

دقیقا به خاطر همین میگم که هر کس به یه دلیل میبخشه(البته به ظاهر)و مردها هم از این قاعده مثتثنی نیستن!مردهایی که مورد خیانت واقع میشن و میخشن هم حتما دلایلی برا خودشون دارن و نمیشه هیچ کس رو قضاوت کرد!

من زیاداین جمله نمیتونم رومیگفتم خانومم  ولی موقش که رسید به اجبارتونستم

بمیرم برات😖😖 خیلی سخته خدا نصیبه هیچ کس نکنه

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون