2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 14689 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم وقتی شوهره درجارضایت داده وکیل براچیشون بوده 

یه  بخشی  از شکایت  شخصی  و شاکی  میتونه  رضایت  بده  یه بخشی  هم مربوط  به تجاوز به عنف  که میشه  دیه  و شلاق

اونوقت میگن چرا زن در ایران جنس دومه و توسری خور؟؟؟ خب از ماست که برماست

اگه الان مرده خیانت کرده بود اولا همه به زنه میگفتن تو مقصر بودی و ببین چی کم گذاشتی برو جبران کن. دوما اگه به زندگی با مرده ادامه می داد کسی مسخره اش نمیکرد و بهش بی غیرت نمیگفت ، میگفتن آفرین برای زندگیت تلاش کردی نذاشتی یه تازه وارد شوهرتو بقاپه. طلاق همیشه آخرین راه حله

حالا که زنه خیانت کرده چرا این حرفا رو نمیگید؟ چرا نمیگید شاید مرده براش کم گذاشته و چرا به شوهرش نمیگید آفرین که برای ساختن زندگیش تلاش کرد و به خودشون فرصت داد؟ 

اونوقت میگن چرا زن در ایران جنس دونه و توسری خور؟؟؟ خب از ماست که برماست اگه الان مرده خیانت کرده ب ...

زنه  خدایش  خوشگله  اما شوهرش  زشته  به زور شوهرش  دادن  شوهره  ۲۷ روز توی ماه تهران سه روز میره شهر خودشون

هیچ زنی رابطه داشتن شوهرشو قبول نمیکنه اونم باثثبیت پزشکی قانونی

ببخشید ولی حرفتون رو باور نمیکنم...

من تو این سایت خیلی چیزها  شنیدم !اینکه خیانت دیدن و بازم موندن...حالا هر کس به یه دلیل...

خیانت دیدن بدترین شکنجه ممکنه,,چه برای زن و چه مرد...

فسق وفجوراجتماعیش میره کدوم بخش؟؟

عزیزم  هر شکایتی  که جنبه اجتماعی داشته  باشه  مستلزم  حضور وکیله  اونم  وکیلو  برای جریمه  ای که باید به دولت پرداخت کنه  گرفته