2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 14689 بازدید | 74 پست

يكى از مريضاى منم با دوتا بچه به شوهرش خيانت ميكنه وقتى شوهره ميفهمه كتكش ميزنه چند ماهم خانومه خونه باباش بود، الان در صلح و صفا دارن باهم زندگى ميكنن و ميخان برا بچه سوم اقدام كنن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت میگن چرا زن در ایران جنس دومه و توسری خور؟؟؟ خب از ماست که برماست اگه الان مرده خیانت کرده ب ...

واقعا راس میگین خدایی تکلیف اون زناچیه که شوهراشون راضیشون نمیکنه حتا تو رختخواب فقط مرددیده میشه

در کوی نیکنامان مارا گذرندادند...گرتونمی پسندی تغییرده قضارا

هردومتاهل باشن وکاربکشه دادگاه وبه قول شما جواب پزشکی قانونی هم رابطه داشتن باشه هردواعدامن چه شوهره ...

تجاوز به عنف جرمش اعدام تو ملأ عامه 

هيچ ربطي به رضايت نداره

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
نمیدونم شاید نظرمنوقبول نداشته باشید ولی جامعه ما اینطوریه .... زنی که خیانت ببینه راحت نمیشه ول کنه ...

خرم جان من زنی رو میشناسم که صبر کرد و صبر کرد شاید شوهرش ادم بشه که نشد اخرش طلاق گرفت و بچهاش رو گرفت هیچ مدرکی نداشت با سبزی پاک کردن و پیاز داغ و ترشی فروختن و خیاطی زندگیش رو گزروند گفت من که دیگه نمیخوام دباره شوهر کنم پس چرا بمونم پیش این نامرد و خیانت هاش رو ببینم شاید باور نکنی زن به اون زیبایی چقدر پیر شد فقط بخاطر دیدن خیانت و دم نزدن الان خداراشکر خیلی راحته 

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔

بخشش خانما در ارتباط با اقایون خیانتکارم همینقدر عجیبه براتون ؟؟؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

کمتر خالی ببند لطفا

من حقوق خوندم و کامل تو جریان قوانین هستم استاد

زنای محصنه حکمش اعدامه و ربطی به حق الناس و رضایت نداره،قبلا حکمش سنگسار(رجم) بود ولی الان سنگسار رو برداشتن و  اعدام به روش دیگه اس، البته اگر پزشکی قانونی صددرصد رابطه رو تایید کنه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

چه تاپیکای پرمحتوایی بروز رسانی میشن😏

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

خیلی شوهرش مرد بوده‌

خداکنه زنه دیگه ارتباط با دیگران و دوست پسر داشتن رو کنارگذاشته باشه و قدر شوهر خودش رو و فداکاری که کرده رو بدونه....

هرچند متاسفانه طعمه گرگ در بیشتر موارد مرگه 

و زنی که با دیگران لذت برد بازم ممکنه اشتباهش رو به سادگی تکرار کنه و فقط منتظر موقعیت و کیس مناسب باشه...