یکی از اقوام خیلی خیلی دور ما شوهرش میرفته شهر دیگه سر کار خونش نزدیک پدر شوهرش بوده دختره شبا بچه رو می خوابانده دوست پسر شو میآورده خونه یه شب حین عملیات پدر شوهر میاد سربزنه پسر قایم میشه تو حموم یادشون میره کفشای پسره رو بردارن پدر شوهر شک میکنه خلاصه همون شب مامور میاد دوتا شون و میبرن ظاهرا همون شب دختره رو میبرن پزشکی قانونی اونجا تشخیص میدن که رابطه داشتن برای دوتاشون شلاق و جریمه و زندانی مینویسن اما شوهر دختره رضایت میده آزادش میکنه باهم زندگی میکنن الآن یه بچه دیگه هم دارن
والا ما كه نه با حجابيم نه مذهبي زنم هستيم وحشت و وهم ميگيرتمون حالت تهوع ميگيريم نسبت به اون زنه هرزه
شوهره چطوري دوباره پذيرفتتش؟؟؟
عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼🍼🦋🧿 ♥️)
عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼🍼🦋🧿 ♥️)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس خانوادگي تو اون شغل بودن همسرش اينا كه اسمش بده😏😏😏
پدر شوهرش حتی وقتی مامور اومده خواهش کرده، ماشین پلیس آژیر نکشه همسایه ها بفهمن اونایی هم که ماشین و دیدن و کنجکاو شدن پدر شوهر گفته دزدی شده پلیس اومده