2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 14689 بازدید | 74 پست
ماشاا..چ غیرتی داره شوهره😐👏

همونو بگو

كلاهشو بزاره بالاتر 

والا ما كه نه با حجابيم نه مذهبي زنم هستيم وحشت و وهم ميگيرتمون حالت تهوع ميگيريم نسبت به اون زنه هرزه

شوهره چطوري دوباره پذيرفتتش؟؟؟

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

بعضيا واقعأ ذاتأ گوسفندن

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب  اینجاست  مادر شوهرش  میگفته  کسی خبردار  نشه  آبروی  پسرم & ...

پس خانوادگي تو اون شغل بودن همسرش اينا كه اسمش بده😏😏😏

شایدشایعه بوده 

با عقل جوره به نظرت؟؟؟؟

پدر شوهرش  حتی  وقتی مامور اومده  خواهش  کرده،  ماشین  پلیس  آژیر  نکشه  همسایه  ها بفهمن  اونایی  هم که  ماشین  و دیدن  و کنجکاو  شدن  پدر شوهر  گفته  دزدی  شده  پلیس اومده

پدر شوهرش  حتی  وقتی مامور اومده  خواهش  کرده،  ماشین  پلیس  آژیر ...

اگرپدرشوهر ازبی ابرویی عروسش میترسید زنگ میزدبه پسرش نه به پلیس .پس حتما دزدی بوده زنداداشاش عوض کردن گفتن بایکی بوده .احتمالاپزشک قانونی هم بردن شک کردن بعددیدن چیزی نبوده ازخحالتشون رضایت دادن وگرنه محاله شوهره قیمه قیمشون میکرد

همونو بگو كلاهشو بزاره بالاتر  والا ما كه نه با حجابيم نه مذهبي زنم هستيم وحشت و وهم ميگيرتمو ...

والا منم موندم غیرتش چ جوری اجازه میده دوباره زنه رو قبول کنه

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
خوب اصلا چرا مامور خبرکرده وقتی بعدش دنبال مالِ کشی بود😒

همونو بگو

نمیگم همش شایدقسمتیش .مگه میشه عروسوببرن پزشکی قانونی توواژنشم چک کنن ثابت شه رابطه داشته بعد دوباره ...

منکه  اونجا  نبودم  اما تمام  فامیل در جریانن  حتی برادر یکی،  از عروس  خاله  هاشون  وکیله  وکالتشو  به عهده گرفته  بود