2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا

290 بازدید | 23 پست

سلام ببخشید خانما من اصلا بعد زایمان کلا حس جنسی ندارم کلا برام مهم نیست که شوهرم رابطه نداشته باشم الان یکماهی شده فقط یکبار داشتیم طبیعیه شما هم مثل من شدین چیکار کردین ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره طبیعیه

بعد از زایمان و خون از دست دادن بدن سرد میشه شدید. اگر گرم نکنی خودتو طبع سرد روت میمونه و کم خون هم میشی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
وای کاش من جای تو بودم

گرم باشی که خوبه فواید گرمی خیلی بیشتر از سردیه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

من بچه ندارم‌.ولی احتمالا به خاطر زایمان و خستگی هاش و هورمون هات باشه.اگه افسردگی بعد زایمان گرفته باشی اونم تاثیر میذاره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من خیلی زیاد گرمم دیگه خودم اذیت میشم چون مجردم

آره مجرد باشی اذیتی ولی متاهل بشی دیر پیر میشی اصن. بگو ببینم چند سالته طبعت چیه؟ 

آره مجرد باشی اذیتی ولی متاهل بشی دیر پیر میشی اصن. بگو ببینم چند سالته طبعت چیه؟ 

من ۲۱ سالمه 

طبعم گرمه عزیزم😑

من مثل پاتریک هر روز منتظرت میمونم تا برگردی باب اسفجی🥺

من ۲۱ سالمه  طبعم گرمه عزیزم😑

گفتم شاید اسم طبعتو بدونی

به من بگو لاغری یا تپل؟پوستت خشکه یا مرطوب؟