2777
2789

بچه ها خواهرم الان ۱۷سالشه شوهرش ۱۸سال ولی به شوهرش اصلا نمیخوره ۱۸سالش بشه خیلی درشت هیکل از این لات ها کلیپ ساز اینستا هست فقط پی ولگردی و مش.روب خوری وبنگ کشیدن هست اصلاسرکارم نمیره شب تا صبح پی رفیق بازی هست

خواهر احمق من ۱۵سالش بود با این پسرهمسایمون عاشق هم شدن با هزارتا دعوا و التماس و خودکشی و فراد فلان ما زورمون به سرشون نرسید ازدواج کردن پسره نه پدر داره نه مادر خرج عقدشون و همچی منو مادرم دادیم یکسال بعد بچه دار شدن ولی شوهرش از همون موقعه میزدش تو حاملگی

زایمان کرد بدتر شد همش رفیقاش میره خونش خواهرم میندازه بیرون اگه نره بیرون میزنش پدرم چندبار اقدام کرد طلاقش بگیره ولی خواهرم نزاشت شوهرشم هی میگف غلط کردم دفعه اخره‌. پدرم قسمم خورد دیگه حتی اگه شوهرش کشتش دخالت نکنه چون هی پدرم سنگ رو یخ کردن .خلاصه ای گفتم از زندگیشون...

من امروز دیدم خواهرم با یه ماشین رسوندش در خونه من گفتم کی بود گفت دوس پسرم گفتم دیونه شدی تو

گفت شوهرم بره بچسبه به همون رفیقاش منم میچسبم به کسی قدرم بدونه.

من از حرص دارم میمیرم اگه شوهرش بفهمه میکشتش تورخدا بگید چجور باهاش حرف بزنم دست بکشه ۱۷سالشه خیلی بچس فرق خوب بد نمیدونه

من مغزم هنگه واقعا از یطرف دلم براش مبسوزه چون شوهرش خیلی اشغاله بخاطر بچش نمیتونه جدا شه

از یطرفم میترسم شوهرش بفهمه بکشش چون خیلی وحشیه

شوهرش خانواده نداره اصلا هیچکس ندارم ترسی نداره از کسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فا ل قهوه رایگان میگیرم

میشه برامن بگیرید

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

ازدواج تو پونزده سالگی نتیجه اش همینه اگه کاری از دستت برمیومد باید قبل عقدشون میکردی اون موقع نتونستی الانم نمیتونی

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

بیشتر شبیه خالی بازی تا زندگی

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

خواهرت عقل داره؟مگ زندگی خاله بازیه بابات همون موقع باید میزد تو سرش بشینه سر جاش 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد