2777
2789
عنوان

خواهرم داره به شوهرش خیانت میکنه 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 52 پست
پناه بر خدا 😐 ۱۷ و ۱۸  یعنی پسره ۱۶ سالش بود ازدواج کرد ! 😐

پسر ۱۶ ساله آخه چی میدونه 😬

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
خواهرت عقل داره؟مگ زندگی خاله بازیه بابات همون موقع باید میزد تو سرش بشینه سر جاش 

بخدا انقدر زدنش حد نداشت همش ادعا عاشقی میکرد

الانم همش به مامانم‌میگه تو من بدبخت کردی در صورتی مادر من چندبار بیمارستانی شد از دستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم؟من اصلا نمیدونم چجور بگم تا یچی‌میگمش مبگه تو زندگی من نیستی نمیفهمی منو

بهش بگو اگه شوهرت بفهمه خیلی برات بد میشه کسی نمیتونه نجاتت بده . بهش بگو تو که بهتر شوهرتو میشناسی ماه همیشه پشت ابر نمی مونه یه روزی می‌فهمه 

حالا شوهر من ۲۳ سالش بود مادرش همیشه میگه به زور اوردیمش خاستگاری همش می‌گفت هنوز زوده 🤣

ها دقیقا آخه ۱۶ سال اندازه ببخشید خرم نمی‌فهمه میخواد بابا بشه!تشکیل زندگی بده بعد اصلا من اینجور تایپک ها فکر میکنم به دختره تجاوز شده با این سنش چیه اخه ۱۵ سااااال ازدواج زیر ۲۵ یا ۲۶ معنی نداره والا😶

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
مدافعان ازدواج دوست پسر دوست دخترهای کم سن و سال چرا ساکتین بفرمایین اظهار نظر کنین

ازدواج تو سن کم بررگترین اشتباهه

ولی طرف ما همه تو همین سن ازدواج میکنن

من خودم ۱۶سالگی ازدواج کردم ولی من تا زمین تا آسمون فرق داریم با خواهرم اون خیلی بچه بود خیلی