2777
2789
عنوان

خانما کسی میاد باهاش درددل کنم بهم راه حل بگه خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا این حرفا چیه ؟؟ چرا ناشکری میکنی ؟؟ میدونستی این حسی رو که داری داداشت کاملا دریافت میکنه ازت؟؟ ...

درسته من داداشمو دوست دارم ولی فکر کنم متوجه نمیشی چی میگم هیچکس حال منو درک نمیکنه وگرنه بخدا ناشکری نمیکنم

عزیزم خدانکنه جای من باشی که بفهمی چی میگم

تنت سلامت باشه  

اخه ما تو آشناهای نزدیک داریم سندروم داونو ولی هیچکس همچین حسی نداره 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اونا هی میگن چرا خانوادت نمیان باهاشون آشنا شیم    

عجب آدمای سمجی

من خودم راستش حوصله رفت و آمد زیاد ندارم 

برای خودت کلی کار بتراش که رفت و آمدت با آدما کمتر بشه اینطوری زندگیت آرومتر هست 

من خودم فامیل های همسرم میدونن فقط تعطیلات وقت برای پذیرایی از مهمان دارم 

تایپیک های بانو آرتیمیس رو بخون روی من خیلی تاثیر داشت خدا خیرش بده

@بانوآرتمیس  

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
عزیزم بگو شرایطش رو ندارم.من خودم به شخصه از آدمهایی که خیلی محبت میکنن دوری میکنم .

اره درسته نمیشه متاسفانه همسرم خیلی  باهاشون گرمه چیزیم میگم میگه تو اجتماعی نیستی اینحرفا

درسته من داداشمو دوست دارم ولی فکر کنم متوجه نمیشی چی میگم هیچکس حال منو درک نمیکنه وگرنه بخدا ناشکر ...

من حال شما رو درک میکنم

اون حس ترحمی که دیگران نسبت به آدم پیدا می کنن یا دلسوزی های خرکی شون آدم رو اذیت می‌کنه منم مثل تو هستم دوست ندارم کسی از من بدونه 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
عجب آدمای سمجی من خودم راستش حوصله رفت و آمد زیاد ندارم  برای خودت کلی کار بتراش که رفت و آمد ...

ممنون عزیزم باشه میخونم ولی این آدما هم خوبن و خیلی مهمون نواز و ادم واقعا شرمنده میکنن من دیگه نمیدونم چیکارکنم 

ممنون عزیزم باشه میخونم ولی این آدما هم خوبن و خیلی مهمون نواز و ادم واقعا شرمنده میکنن من دیگه نمید ...

من از همین جور آدم ها فراری هستم چون بعداً داستانی چیزی پیش میاد 

ببخشید ها .همسر شما فقط میخواد به حرف اون باشی با دوستاش رفت و آمد کنی بخاطر دوستاش خانوادت رو به زحمت بندازی.ولی اون حاضر نیست بخاطر تو ناراحتی دوستاش رو ببینه.که اگه دعوتشون نکنی خونه مامانت دوستام ناراحت میشن.من هیچوقت نخواستم با دوستامون رفت و آمد خانوادگی داشته باشم.اونم دیگه این موضوع رو فهمیده.

ببخشید ها .همسر شما فقط میخواد به حرف اون باشی با دوستاش رفت و آمد کنی بخاطر دوستاش خانوادت رو به زح ...

درسته منم اینطور بودم ولی میگه اونا اینهمه بهمون خوبی کردن تو نمک نشناسی و منم دیگه بیخیال شدم و باهاشون رفت امد میکنم خیلی شرایط سختی دارم اما متاسفانه تو غربت مجبورم اما خب اونام خوبن واقعا