2777
2789
عنوان

خانما کسی میاد باهاش درددل کنم بهم راه حل بگه خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست

اگر هم بهت گفت اجتماعی نیستی بگو من تفریحم از این خونه به اون خونه رفتن نیست من تفریحم کوه و جنگل و دریاست .اگر هم گفت نمک نشناسی بگو اگه دعوت میکردن و نمیرفتم هم یه جور حرف دیگه حرف میزدی.حالا هم که رفتم یه داستان دیگه اس.

اگر هم بهت گفت اجتماعی نیستی بگو من تفریحم از این خونه به اون خونه رفتن نیست من تفریحم کوه و جنگل و ...

درسته من اشتباه کردم باهاش رفتم بعد این سعی میکنم‌کنترل کنم ولی اینا حتما یه بار و میان خانوادمو ببین بنظرت چیکارکنم اونموقع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته من اشتباه کردم باهاش رفتم بعد این سعی میکنم‌کنترل کنم ولی اینا حتما یه بار و میان خانوادمو ببی ...

عزیزم یه کادو بخر .سرو تهش رو هم بیار .بگو شما ها وقتی خیلی کسی رو دوست دارین میبرین خونه پدر مادراتون.ما وقتی کسی رو خیلی دوست داریم برای تلافی براش کادو میخریم .اصلا هم اصل قضیه رو به همسرت نگو.که بخاطر برادرت هست.به نظر من خونه پدر مادرت همسرت هم نبرشون.چون صد درصد اونا هم تو رودربایسی گیر میکنن و قبول میکنن.

عزیزم یه کادو بخر .سرو تهش رو هم بیار .بگو شما ها وقتی خیلی کسی رو دوست دارین میبرین خونه پدر مادرات ...

فکر نکنم همسرم قبول کنه میگه ببریم ولی خب سعیمو میکنم بعد مامانم اینا اومدن خونه ما که اونا میدونم میان ببیننشون  

فکر نکنم همسرم قبول کنه میگه ببریم ولی خب سعیمو میکنم بعد مامانم اینا اومدن خونه ما که اونا میدونم م ...

ببخشید ها خیلی فضولن.علی رقم مهربون بودنشون.یه کادو سنگین بخر.که کف کنن .به همسرت بگو .این رسم ماست که کادو بخریم.اگه کادو سنگین بخری دیگه همسرت حساب کار دستش میاد که برای مهمونی بردن تو باید هزینه سنگین کادو رو بده.