2777
2789

یعنی مشکل از مرد باشه فقط پروسه اصلی ای وی اف چقدر طول میکشه از زمان تحریک تخمک گذاری تا انتقال

من یک عدد مامان اینده ام انشالله  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر میکنم ۶ماه دقیقا یک نفر از نزدیکانمون مشکل از مرده والان ۴تا جنین داره ماه دیگه انتقال داره حد ...

اوه اینقد طولانی فکر میکردم کاری نداشته باشه 😞

اوه اینقد طولانی فکر میکردم کاری نداشته باشه 😞

دارو میدن تا تخمکا بارور بشه

بعد تخمک کشی

بعدش لقاح میدن جنین تشکیل میشه

بعد ضخامت رحم باید بالا بره

بعدش انتقال میدن جنین رو

دارو میدن تا تخمکا بارور بشه بعد تخمک کشی بعدش لقاح میدن جنین تشکیل میشه بعد ضخامت رحم باید بالا ...

پس من بد شنیدم اخه یکی میگفت از روز سوم پریودی امپول میدن تا ۵ روز میزنی بعد از تخمک گذاری میری تخمک کشی و بعد از حدود چهار پنج روز هم جنینو انتقال میدن همین پس به این سادگی نیس

پس من بد شنیدم اخه یکی میگفت از روز سوم پریودی امپول میدن تا ۵ روز میزنی بعد از تخمک گذاری میری تخمک ...

عزیز همون بارور سدن تخمک ها خودش یکی دوماه هست

اگر بعد از تخمک کشی و تشکیل جنین بدن امادگی داشته باشه اره انتقال میدن

ممکنه سه ماه برای یه نفر باشه

به هرحال این مسیر صبوری میخواد

توکل بر خدا

عزیز همون بارور سدن تخمک ها خودش یکی دوماه هست اگر بعد از تخمک کشی و تشکیل جنین بدن امادگی داشته با ...

ممنون گلم که وقت گذاشتی دعا کن عزیزجان

زیاد زمان نمیبره عزیزم نهایتا دوماه البته اگه اسپرم خیلی ضعیف باشه شاید چند ماه فاصله بندازن تا مکمل ...

خدا کنه همین که میگی بشه انشالله 😘😘

خدا کنه همین که میگی بشه انشالله 😘😘

انشالله عزیزم خدا بخواد میشه کاری نداره براش منم با ای وی اف باردارم روز که بزنه میرم برا زایمان برام دعا کن این حسرت ده ساله رو سالم بغل کنم منم دعا میکنم انشالله خیلی زود مامان بشی عزیزم❤️

انشالله عزیزم خدا بخواد میشه کاری نداره براش منم با ای وی اف باردارم روز که بزنه میرم برا زایمان برا ...

الهی خداروشکر انشالله سالم و سلامت یک عمر از بودن کنارش لذت ببری 🤗

الهی خداروشکر انشالله سالم و سلامت یک عمر از بودن کنارش لذت ببری 🤗

قربونت برم ممنونم از دعای خیرت

من خالم شوهرش اسپرمش صفر بود رفت دکتر گفت باید ای وی اف کنی فقط اینجوری لقاح اسپرم ایشون با تخمک شما مث گردو تو خالی بنده خدا هزینش نداش داشت همچیشو میفروخت که حامله شد الان که دیگه سومی هم بارداره بدون یدونه قرص

بعد من برا یه تنبلی تخمدان که اکثرا راحت جواب میگیرن با لاغری و دارو سه بار ای وی اف کردم اصلاح سبک کردم و هزارتا کار دیگه تا شد

ببخش سرتو درد اوردم فقط میخوام بدونی میشه بوقتش مطمعن باش و دلتو قرص کن