2777
2789
عنوان

خانمای متاهل به دل نشستن طرف مقابل چقدر مهمه تو زندگی مشترک???

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 24 پست
ببین حالا حتما نیاز نیس طرف خیلی زیبا و مطابق با معیار های بین المللی باشه 😂 همین که حرف زدنش چهره ...

به خدا منم منظورم همینه.شاید کسی که از نظر من زشته برای فرد دیگه ای زیبا باشه.منم حرفم اینه که به دل من نمیشینن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر زمان برگرده عقب دوباره همسرتونو انتخاب میکنید یا نه??? تو رو خدا راهنماییم کنید.بعضی وقتا میگم ...

نه من اگه عقل الان وداشتم نه شوهر من آدم فوق العاده خوبه فقط چه طوری بگم اون آپشن هایی که من میخوام واداشت چرا باهاش ازدواج کردم چون تو شرایط درب وداغون خانوادگی بدی بودم که هیچ حامی ای نداشتم وفقط:برای فرار از اون شرایط ازدواج کردم اگه آرامش داشتم انتخاب بهتری میکردم

نه این طور نیست من چهره همسرمون دوست ندارم ولی باهاش رابطه دارم

خب کیفیت رابطه پایین میاد

مثلا ببخشید اینو میگم،ولی باید فیزیک اون مردو دوس داشته باشی که براش مایه بذاری تو این جور کارا😅

مثلا خود من چون همسرمو دوس دارم و به چشمم جذابه خوشم میاد بهم دست بزنه و خودمم بهش تمایل دارم و بوسش میکنم و می بینمش خوشم میاد،ولی اگه یه مرد دیگه جاش بود که به طور کلی فیزیکشو دوس نداشتم خب نمیتونستم با تمایل و علاقه باهاش رابطه داشته باشم و کیفیتم میومد پایین

مثلا چندشم میشد بوسش کنم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان متاهل هستید???همسرتون از اول به دلتون نشست???

اره، اره نشست با اینکه از لحاظ های دیگه با بقیه معیارهام فرق داشت.مثلا من خیلی رو سیگار حساس بودم ، ولی باهاش ازدواج کردم ، البته گفتم اسمشو نیار، یه مدت بعد ازدواجم سیگارو گذاشت کنار.

مثلا اگر از طرز حرف زدن و رفتار یه نفر بدم بیاد ردش کنم یا نه???رفتاراش و لحنش دوست نداشته باشم

کلا نباید ازش بدت بیاد .چ رفتار چ ظاهر چ شغل بعد مشکل ساز میشه . من الان کسی رو میشناسم طرفش دندونپزشک هست الان ازدواج کردن ولی خانم چون فاکتور قد رو به خاطر شغل ندید  گرفت الان خود درگیری داره و راضی  نیست 

دو سال بزرگتری از من ، بعضی از دوستای من هم هنوز ازدواج نکردن، یکی از دوستام هم متولد ۶۴ هست هنوزمجرده ، دکترا هم داره ، تدریس نم میکنه، نگران نباش ، به وقتش ازدواج میکنی ، فقط دقت کن و خیلی هم سخت نگیر

اولین مورد اینه که از چیزیش بدت نیاد و حس تنفر نگیری ، مثلا اگه یه چیزیش خیییلی رو مخه و بهت یه حس خیییلی بد میده ، ردش کن ، اگه دیدی حس خاصی نداری یا از چیزیش بدت نمیاد ، یا خوشت هم میاد ازش ، بیشتر میتونید آشنا بشید . ولی اینو بدون که بعد ازدواج هیچی قرار نیست عوض بشه