2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بتونی رها کنی ،تنها راهشه 

بیخیال باش 

مدام بگو این یه فکره نه چیز دیگه 

البته اگه بتونی فکرت و گرم کار دیگه ای بکنی اینجوری ،اون فکر وسواسی رو رها میکنه سخته ولی شدنی 

روانشناسیشو نمیدونم ولی برا من تکنیک مقایسه جواب داد مثلا خودمو با فلانی مقایسه میکردم میگفتم ببین چه راحت داره زندگیشو میکنه ببین فلان کارو مث تو صد بار انجام نمیده نمرده یا مشکلی واسش پیش نیومده.. 

مقایسه خود با دیگران از اساس اشتباه هست و عزت نفس شما رو نشونه میگیره

نمیدونم ولی کاملا باعث شد وسواسم و بزارم کنار وسواسی که چند سال درگیرش بودم و بیماریای دیگه ای بخاطرش گرفته بودم و داشت نابودم میکرد، وقتی یه روش انقدر به صلاح آدمه دیگه بقیه چیزا شعاره.. 

درمانش فقط دست خودته، و اینه درمان وسواس= شد شد،،،،، نشد نشد

شاید باورش سخت باشه، ولی درمان وسواس چه فکری و چه عملی همین یه جمله هست

آقا هستم آقا 😐 مواظب باشید ریپلای نکنید بعدش بگید تازه فهمیدم کاربر آقا هستی!!! 
اگه میشد پس چرا همه براش دارو میخورن؟ در مواقع خیلی خفیف ممکنه فقط 

نه عموما روش شناختی متخصص ماهر میخواد.

وقت و حداقل ده جلسه.

عموما مراجعین هزینه نمیکنن

یا تمرینات رو انجام نمیدن

در خارج از ایران هم وسواس های شدید در کنار دارو که عموما سیتالوپرام هست به همراه روش شناختی

نمیدونم ولی کاملا باعث شد وسواسم و بزارم کنار وسواسی که چند سال درگیرش بودم و بیماریای دیگه ای بخاطر ...

ببین درمان یک اختلال با ترانسفر اختلال فرق داره

شاید جور دیگری رو تجربه میکنید

البته من از شما شناختی ندارم و عرض کردم شاید

نه عموما روش شناختی متخصص ماهر میخواد. وقت و حداقل ده جلسه. عموما مراجعین هزینه نمیکنن یا تمرینات ...

کلومیپرامین موثرتر از بقیه داروهاست به نظر میاد. بله وقتی به درمان میان که وسواس مزمن شده و متاسفانه با هیچ روش شناختی ای درمان نمیشه. وسواس نجس پاکی رو هیچکاریش نمیشه کرد برای مثال چجدری با روش های شناختی میخوای جلوی توهم خروج ادرار رو بگیری؟

کلومیپرامین موثرتر از بقیه داروهاست به نظر میاد. بله وقتی به درمان میان که وسواس مزمن شده و متاسفانه ...

قبول دارم متاسفانه همینه

اما مثلا

اولین مرحله میگیم چی احساس میکنی؟

بعد چی فکر میکنی؟

باید در مورد احساسات و تفکرات و اعتقاداتش روی کاغذ بنویسه هر روز 

اینا رو از هم تفکیک کنه.

ن چی حس میکنم با چیزی که فکر میکنم فرق داره