یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روانشناسیشو نمیدونم ولی برا من تکنیک مقایسه جواب داد مثلا خودمو با فلانی مقایسه میکردم میگفتم ببین چه راحت داره زندگیشو میکنه ببین فلان کارو مث تو صد بار انجام نمیده نمرده یا مشکلی واسش پیش نیومده..
مقایسه خود با دیگران از اساس اشتباه هست و عزت نفس شما رو نشونه میگیره
نمیدونم ولی کاملا باعث شد وسواسم و بزارم کنار وسواسی که چند سال درگیرش بودم و بیماریای دیگه ای بخاطرش گرفته بودم و داشت نابودم میکرد، وقتی یه روش انقدر به صلاح آدمه دیگه بقیه چیزا شعاره..
نه عموما روش شناختی متخصص ماهر میخواد. وقت و حداقل ده جلسه. عموما مراجعین هزینه نمیکنن یا تمرینات ...
کلومیپرامین موثرتر از بقیه داروهاست به نظر میاد. بله وقتی به درمان میان که وسواس مزمن شده و متاسفانه با هیچ روش شناختی ای درمان نمیشه. وسواس نجس پاکی رو هیچکاریش نمیشه کرد برای مثال چجدری با روش های شناختی میخوای جلوی توهم خروج ادرار رو بگیری؟