2777
2789
عنوان

تا چند وقت بعد سقط پری ها به هم بریزه طبیعی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5506 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو هفته 12 سقط کردم الان بعد ی پریودی که پاک شدم  این ماه فقط یکسری رابطه داشتم و سر موقع پریودی پریود نشدم البته فقط یکروزه تاخیر دارم .خواستم ببینم امکان داره باردار باشم ؟آخه پریودامم خیلی منظمه .آیا بعد سقط هم منظمه پریود یا ن

منم تو هفته 12 سقط کردم الان بعد ی پریودی که پاک شدم  این ماه فقط یکسری رابطه داشتم و سر موقع پ ...

سلام دوست عزیز باردار بودی؟منم سقط تو هفته 14داشتم مث تو ی بار فقط رابطه داشتم ی هفته پریودیم عقب افتاد اخرین بی بی هاله کمرنگ داش فرداش پری اومد ولی فقط دو روز درحالیکه قبلا 6روز بود پریودیم.الان گیجم نمیدونم تاخیر پری بود یا باردار بودم

سلام دوست عزیز باردار بودی؟منم سقط تو هفته 14داشتم مث تو ی بار فقط رابطه داشتم ی هفته پریودیم عقب اف ...

ن گلم بعد یک هفته تاخیر پریود شدم .دوباره ماه بعدش اقدام کردم ولی بازم با یک هفته تاخیر پریود شدم