2777
2789
عنوان

تا چند وقت بعد سقط پری ها به هم بریزه طبیعی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5506 بازدید | 34 پست
من بهمن سقط داشتم اردیبهشت نشدم تا اخر سر با امپول اومد این ماه هم قرص پروژسترون خوردم و شدم چرا رفت ...

گفت اشکال نداره؟؟

شما اقدام دارید

هفته چند سقط داشتید 

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 
یعنی باید برم دنبال درمان؟

نه عزيزم اولش تا جايي كه از دوستام شنيدم عاديه . من خونريزيم در عوض طولاني و شديد بود عزيزم

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو دوره دقیقا روز ۲۶ پری شدم ولی شدید و طولانی

ولی الان بعد ۴ روز که پاک شدم دوباره پری شدم نمی دونم چرا؟

شما بعد چند ماه اقدام بعد سقط باردار شدید

گفت اشکال نداره؟؟ شما اقدام دارید هفته چند سقط داشتید 

میخوام از این ماه اقدام کنم تازه پاک شدم نه چیزی نگفت فقط گفت بخاطر سقط میتونه باشه من سقطم هفته ی 12 بود

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
مال من بهم نريخت فقط اولي زودتر شد بعد اوكي شد ديگه. ولي دكتر گفت تا سه بار منظم پر نشي يعني بدنت ب ...

یعنی برا منم به حالت اولیه برنگشته  

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
میخوام از این ماه اقدام کنم تازه پاک شدم نه چیزی نگفت فقط گفت بخاطر سقط میتونه باشه من سقطم هفته ی 1 ...

ممنون از جواب

انشالله به زودی نی نی سالم و زیبا باردار می شید و بعد ۹ ماه به دنیا بیاد تو بغلتون

ممنون از جواب انشالله به زودی نی نی سالم و زیبا باردار می شید و بعد ۹ ماه به دنیا بیاد تو ب ...

ممنونم برا شما هم همینطور گلم

یعنی برا منم به حالت اولیه برنگشته    

نميدونم والا دكتر من كه اينجوري گفت ، ٤هفته بعد من ويزيت معاينه مجدد داشتم ، كه تو اون ويزيت گفت تا ٣بار به صورت منظم پريود نشدي يعني بدن هنوز به حالت نرمال برنگشته و مناسب اقدام مجدد نيست.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
منم فعلا در حال لكه بيني هستم دو هفتس سقط كردم منتظرم پري بياد يه تيكه زير يك سانت دارم ببينم دفع مي ...

دقیقا منم تو همین شرایطم.ولی میترسم برم سونو.از کورتاژ وحشت دارم انگار.

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
 خیلی ممنون از دعات من۹  هفته  و ۶ روز بود سقط کردم ولی ساک حاملگی  تو ۷ ه ...

خیلی ناراحت کنندست

با اینکه بارداری اولمه اما درکت میکنم چون دکترم بهم هشدار داده بود که احتمال سقط دارم و فقط با همون احتمالش من به شدت افسرده شدم

راجب پری هم فکر کنم طبیعی باشه چون هورمونها بهم میریزه، من خودمم پری میشم ۵ روزست اما یبار قرص اورژانسی اگر اشتباه نکنم، خوردم پری نزدیک ۱۵ روز اینا شد خیلی بد بود، ضمن اینکه یبار هم تو خیابون بیهوش شدم کلا هورمونهام بدجور بهم ریخت

باز از دکتر بپرس که خیالت راحت باشه مشکلی نیست

خیلی ناراحت کنندست با اینکه بارداری اولمه اما درکت میکنم چون دکترم بهم هشدار داده بود که احتما ...

ممنونم از جوابتون و همدردیتون

انشاالله نی نی سالم و نازتون رو ۱۶ هفته دیگه در آغوش بگیرید و زایمان راحتی داشته باشید

حتما می رم دکتر می پرسم.باز هم ممنون

ممنونم از جوابتون و همدردیتون انشاالله نی نی سالم و نازتون رو ۱۶ هفته دیگه در آغوش بگیرید و زایمان ...

خواهش میکنم عزیزم

انشالله شما هم به زودی بهبود کامل پیدا کنی و باردار بشی و بارداری موفق و راحتی داشته باشی و نینیت سالم و تپل سرموقع ۹ماهگی میاد بغلت و با عشقش غم این روزاتو فراموش میکنی❤️

خواهش میکنم عزیزم انشالله شما هم به زودی بهبود کامل پیدا کنی و باردار بشی و بارداری موفق و راحتی دا ...

ممنونم خانمی چه دعای عالی و کاملی بود مرسی

انشالله اگر خدا صلاح می دونه مثل بچه اولم نی نی سالم و ناز و باهوش بهم بده دوباره وگرنه راضیم به رضاش

سلام منم فروردین سقط داشتم که پریود اولم یه جوری بود ولی پریود دوم و سومم مثل قبل بارداریم بود این م ...

ناراحت شدم برای سقط تون

انشاالله به زودی باردار می شید و نی نی سالم و باهوش و زیبا به دنیا بیارید