2777
2789

بار اول بعد سقط پری حدود ۹ روز بودم در صورتی که من نهایت ۶ روزه هستم و همیشه ۵ روزه .

بعد سری بعدی هم روز ۱۲ پاک شدم یعنی حدود ۱۱ روز پری بودم

الآن ۴ روزه که از اون ۱۲ روزه پاک شدم همین الان دوباره لکه پری شروع شده با علایم. گریههههههه

نمی دونم چرا اینطوری شدم....نگرانم

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

یعنی بعداز سقط پریود بهم میریزه؟؟؟نمیدونستم اخه منم دوهفتس سقط کردم هنو پریود نشدم...یه سوال دیگه ام داشتم اینکه بعداز سقط روزه چهلم باید حمام کنیم و آبه 40 روزه (اگه درست گفته باشم!) بریزیم؟ یا نیازی نیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بعداز سقط پریود بهم میریزه؟؟؟نمیدونستم اخه منم دوهفتس سقط کردم هنو پریود نشدم...یه سوال دیگه ام ...

فکر نکنم حتما بهم بریزه ولی سرچ کردم عادی هست به هم ریختگی ولی من نگرانم چرا بعد ۴ روز دوباره پری شدم

منم بعد سقط بهم ریخته پری ماه پیش بی دلیل نشدم با آمپول اومد نمیدونم واقعا دلیلش چیه

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
عزیزم واقعا متاسفم امیدوارم دیگه چنین تجربه تلخی ندلشته باشی ببخش میپرسم تو هفته چند سقط داشتی؟

خیلی ممنون از دعات

من۹  هفته  و ۶ روز بود سقط کردم ولی ساک حاملگی  تو ۷ هفته مونده بود و جنین نداشت

مال من بهم نريخت فقط اولي زودتر شد بعد اوكي شد ديگه.

ولي دكتر گفت تا سه بار منظم پر نشي يعني بدنت به حالت نرمال بر نگشته.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
منم بعد سقط بهم ریخته پری ماه پیش بی دلیل نشدم با آمپول اومد نمیدونم واقعا دلیلش چیه

شما چند تا پری شدید بعد سقط؟

دکتر نرفتید؟ 

شما چند تا پری شدید بعد سقط؟  دکتر نرفتید؟

من بهمن سقط داشتم اردیبهشت نشدم تا اخر سر با امپول اومد این ماه هم قرص پروژسترون خوردم و شدم چرا رفتم همه چی طبیعی بود

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
مال من بهم نريخت فقط اولي زودتر شد بعد اوكي شد ديگه. ولي دكتر گفت تا سه بار منظم پر نشي يعني بدنت ب ...

یعنی باید برم دنبال درمان؟