2777
2789

سلام

من ۴۳ سالم هست

همیشه پریود های منظم بین ۲۱ تا ۲۸ داشتم اما این سری آخرین بار ۲۶ فروردین بود و دیگه اصلا این ماه نبود الان فکر کنم نزدیک ۴۰ روز گذشت

چیکار کنم

کی دکتر برم

چی بخورم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری مراحل یائسگی رو پشت سر میزاری البته اگر مشکل فیبروم و کیست نداشته باشی

فیبروم داشتم دو سال پیش یه مدت پریود های وحشتناک سنگین داشتم  که خوب شد 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
طبیعی هست .. منم اینجور شدم .. البته از ۴۷ سالگی .. الان ۴۹ سالم هست دیگه از ماه رمضون اینطرف پ ریود ...

منکن

دکتر باید برم

بی بی چک گذاشتی

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
خب پس ممکنه عود کرده باشه یا کیست باشه حتما ی پزشک کاربلد برو

دکتر غدد برم بهتر نیست

دلم نمیخواد برم دکتر زنان هیچوقت خوشم نمیاد

میگه چرا تست نمیدی

سونو بده

چرا بچه نداری

از دکترم خوشم نمیاد

بی بی چک گذاشتی

نه 

چون دقیقا همون ۲۶ فروردین که پریود شدم همسرم رفتن ماموریت و یکی دو هفته دیگه برمیگرده

پس امکان بارداری اصلا نیست

درسته

بله درسته 

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

[Q

TE=340098490]فیبروم خوب نمیشه باید نهایتا خارج بشه[/QUOTE]

من با دکتر زنان رفتن مشکل دارم

اصلا از معاینه دکتر زنان بدم میاد

دخترا دخترا

برم دکتر عدد برام آزمایش هورمونی بنویسه بهتر نیست

من حتی به بار به جای دکتر زنان  رفتم متخصص پوست برام آزمایش داد