2777
2789
عنوان

خانم های بالای ۱۸سال لطفا بیاید

143 بازدید | 15 پست

سلام لطفا منطقی نظر بدید و خودتونو بزارید جای من

اگه شما پارتنرتون دختری که لباساش باز باشه و هیچ نسبتی باهاش نداشته باشه ارو لایک کنه 

رابطه ارو تموم میکنید؟

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

ببین من کلا اصلا وارد رابطه اینستایی یا روابطی که شروعش مجازیه و خارج از عرفه یکم نمیشم 

ولی اگه میشدم قطعا عواقبشو درنظر میگرفتم همونجوری که منو تو فضا مجازی دیده یا هرجا خوشش اومده خیلی برام نباید عجیب باشه اینکه یه دختری بیینه و لایک نشون بده 

برای همین نه کات نمیکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من کلا اصلا وارد رابطه اینستایی یا روابطی که شروعش مجازیه و خارج از عرفه یکم نمیشم  ولی ا ...

منو تو فضای مجازی ندیده عزیزم دوست مشترک داشتیم و از اونجا اشنا شدیم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

بستگی داره شرایط برا هرکسی فرق داره مثلا چقد بهش علاقه داری و....اتفاقی بوده یا کلا هیزه

نمیدونم هیزه یانه من کلا به مردا اعتماد ندارم در هیچ صورتی 

علاقه هم دوستش دارم ازش خوشم میاد در همین حد رابطه امون تازه اس

بازم فکر میکنم کات نمیکردم 

البته اگه هیز باشه بحثش جداست قطعا جدا میشدم ولی فقط اگه صرفا یه لایکه و همین 

نه کات نمیکردم بازم 

نمیدونم هیزه یانه من کلا به مردا اعتماد ندارم در هیچ صورتی  علاقه هم دوستش دارم ازش خوشم میاد ...

اگه تازه اس پس جدا شو و با ادم بهتری اشنا شو من بودم اینکارو میکردم وای اگه رابطه عمیقیه و عشقت زیاده و اصلا چشم و گوشتو بسته نه جدادننیشدم بخاطر همچین چیزی

نمیدونم هیزه یانه من کلا به مردا اعتماد ندارم در هیچ صورتی  علاقه هم دوستش دارم ازش خوشم میاد ...

خب از نظرمن کسی ک درحد فضای مجازی ک درش هیج اجباری نیست اینجوری واکنش نشون میده پس مطمن باش هول هست ...

اگه تازه اس پس جدا شو و با ادم بهتری اشنا شو من بودم اینکارو میکردم وای اگه رابطه عمیقیه و عشقت زیاد ...

دیگه سنم از چشم بستن گذشته دیگه فکر کنم 

ولی خب من به این اسونیام باکسی وارد رابطه نمیشم یعنی کلا نمیشدم دیگه اینم انقدر تعریف کردن اتفاق افتاد

خب قطعا تموم بشه خیلی ناراحت میشم و الانم خیلی ناراحتم 

الانم بهش گفتم دیگه به من پیام نده!

میخواستم ببینم مشکل از حساسیت منه یا واقعا همه بودن تموم میکردن

خب از نظرمن کسی ک درحد فضای مجازی ک درش هیج اجباری نیست اینجوری واکنش نشون میده پس مطمن باش هول هست ...

واقعا خیلی شوکه شدم😔انقدر تعریفشو کرده بودن فکر نمیکردم اینطوری باشه

چیگف؟

هیچی تموم شد

سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید یه دقیقه وقت دارید ممنون که برام وقت می ذارید کامنتم رو می خونید شما جای خواهر بزرگتر من بی زحمت راهنماییم کن من از یه نفر خوشم اومده غریبه اس چی کار کنم که باهاش آشنا بشم اون بهم در خواست دوستی بده ؟ ازش چه سوالاتی بپرسم که گول ظاهرش رو نخورم اینم بگم که رابطه مون رو تا چه حدی نگه دارم بهتره من حودم پوست دارم فقط دست همدیگه رو بگیریم به نظر شما یه مرد خوب چه ویژگی هایی داره؟

سلام عزیزم خوبی ؟ ببخشید یه دقیقه وقت دارید ممنون که برام وقت می ذارید کامنتم رو می خونید شما جای خو ...

سلام عزیز دلم

من خودم زندگیم پر از خطاس زیاد به حرفای من اکتفا نکن ولی

اگه اینستا داره ریکوئست بده هر ۲ ۳ روز یه استوری بزار از کتاب خوندن ساز زدن یا کافه رفتی

تا بیاد سمتت استوری گذاشت لایک کن ولی ریپلای نه!

شناخت هم به مرور به وجود میاد ولی خب پسری که اهل سو استفاده باشه زیاد نمیتونه قایم کنه مثلا دیت اول هیچ نوع تاچی نباید صورت بگیره