2777
2789

اولیش رو خودم میگم : 

چند سال پیش یه خواستگار اومده بود برای آبجیم 

منم توی اتاق بودم و قول داده بودم که صدام نره بیرون مثلا اونا فکر میکردن من خونه نیستم😁آخه آشنا بودن  

خلاصه من دراز کشیده بودم روی تخت و با گوشی سرگرم بودم یهو احساس کردم روی دیوار یه چیزی داره تکون میخوره 

برگشتم دیدم واااای یه سوسک قرمزززز بالدار اندازه خودمممم😵😬

سَکتههههه کردم اما خب نباید جیغ میزدمم🥲

یه کم گذشت........

بعد چند دقیقه وسط مراسم خواستگاری برق رفت😐منم سوسکه رو گم کرده بودم از شانس😬

منم از ترس،طی یه حرکت انتحاری چادر نماز گل گلی سفیدم رو کردم سرم و با جیغغغغ فرابنفشششش دویدم بیرون 

و مهمونای عزیز و محترم هم ک من رو توی تاریکی با چادر سفید و جیغ زنان دیده بودن ترسیدن و اونا هم جیغ میزدن و میدوییدن🤣🤣🤣🤣واییی بعدش ک برق اومد همه یه جای خونه افتاده بودن و نفس نفس میزدن🤣

خلاصه آبروی آبجیم رفت😂

ولی خیلییی خجالت کشیدم🥲😁

🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من یه خواستگار دارم که سنی و واقعا این تصمیم واسم خیلییی سخته نمیتونم از خودشم بپرسم خواستم بدونم بنظرتون راسته که میگن سنی ها چند زنه ان و به بچه هاشون ارزش بیشتری قائلن تا همسر و همسرو برای فرزنداوری میخوان و تعداد زن و بچه شون باید زیاد باشه و اینطوری فکر میکنن بهتره زندگیشون یا یه عقیده ایی دراین باره دارن ، یه همچین چیزی . کلا هر چیز خوب و بدی که شنیدید رو بگید لطفا

سوسکه خودش باورش نمیشه باعث همچین حماسه ای شده 😂😂

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

داشتم مشق می‌نوشتم کلاس ۶ بودم یهو خواهر شوهرم که دختر عموم میشه هم سن خودمم هست زنگ زد گفت شب می‌آییم خواستگاریت برای فلانی منم گفتم باشه🤣کسی خونه نبود

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️
داشتم مشق می‌نوشتم کلاس ۶ بودم یهو خواهر شوهرم که دختر عموم میشه هم سن خودمم هست زنگ زد گفت شب می‌آی ...

عشقتون پایدار😂😂😂🙌🏻

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه ها من یه خواستگار دارم که سنی و واقعا این تصمیم واسم خیلییی سخته نمیتونم از خودشم بپرسم خواستم ب ...

ببین یه بدی هست اونا بگن سه طلاقت کردم بدون دادگاه و اینا یعنی باید جدا بشی و دیگه هم نمیتونی ازدواج کنی