2777
2789

با سلام و عرض ادب

بنده دارای مدرک معتبر تدریس زبان خارجی هستم و میتونم مدارک رو بهتون ارائه بدم. 

تدریس عربی و انگلیسی به همراه نمونه سوال در روبیکا، شاد، تلگرام و...  بصورت خصوصی 

هزینه هر جلسه با تخفیف 50هزارتومنه که اواسط کلاس و در صورت رضایت می تونید پرداخت کنید♡

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
برای عربی میخواستم   هر جلسه چقدره؟

قابلی نداره 

جلسات 60 الی 75 دقیقه 50هزار تومن

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابلی نداره  جلسات 60 الی 75 دقیقه 50هزار تومن

من خیلی  وقتم کمه

بعد پولمم کمه

گفتین یه جلسش رایگانه

یه جلسشم خودم  حساب میکنم

میتونید تو ۲ جلسه  فعل مضارع هرچی که تو هشتمه رو بهم بگین؟

من خیلی  وقتم کمه    بعد پولمم کمه   گفتین یه جلسش رایگانه  یه جلسشم خود ...

اگه واقعا از نظر مالی توان پرداخت نداری مشکلی نیست

روبیکل به این آیدی پیام بده

@M_Jalaliyan_A