2777
2789
من کاهو بزارم کناریبوست میشم منم الانم نزدیک پریودم افسردگی گرفتم    

باید یه خوراکی هایی توی رژیم مصرف کنیم که یبوست نگیریم 

منم میخوام همیشه سبزی توی برنامم باشه و آب زیاد بخورم 

تا دوباره دچار یبوست  نشم 

برای افسردگی قبل پریود هم فقط گریه و خوراکی شیرین جوابه🥲

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یه خوراکی هایی توی رژیم مصرف کنیم که یبوست نگیریم  منم میخوام همیشه سبزی توی برنامم باشه ...

میدونی جای خنده دارش چیه من سبزی میخورم قشنگ یبوست میگیرم دیشبم یکم گریه کردم ولی لامصب آروم نشدم یه باربه یکی ازدوستام گفتم نزدیک پریودم حالم خوب نیست گفت واازگوزبه شقیقه چه ربطی داره چرابعضیاهیچی نمیشن من تا دوهفته سگ میشم بی‌حال وکم حوصلم 

میدونی جای خنده دارش چیه من سبزی میخورم قشنگ یبوست میگیرم دیشبم یکم گریه کردم ولی لامصب آروم نشدم یه ...

برای یبوست یه لیوان آب ولرم و یه قاشق روغن زیتون خوردم خوب بود و سریع جواب داد و یه نفر میگفت لواشک کیوی خوبه

منم مثل شما روح و روانم بهم میریزه قبل پریود حس ناامیدی  و ناراحتی دارم حتی اواخر پریود بداخلاقم😐 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲