2777
2789

توی همین نی نی سایت چن نفر تست کرده بودن و خوب شدن ولی من امروز خوردم حالم بد شده تهوع دارم و درد معده گرفتم اصلا یه حال خیلی بدی با اینکه هویج هم یه دونه قاطی کردم ک میگفتن مزش خوب میشه ولی واقعا تند بود...هنوزم حالم بده و علاعمم بدتر برگشته!نمیدونم چرا به بقیه ساخته ولی به من نه خیلی امید داشتم با آب کلم نتیجه بگیرم اما متاسفانه....

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

کلم خودش نفاخه و ورمو زیاد میکنه ، ورم و میکروب معده دارم کلم بخورم که میمیرم از درد معده 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کلم خودش نفاخه و ورمو زیاد میکنه ، ورم و میکروب معده دارم کلم بخورم که میمیرم از درد معده 

اره میدونم نفاخ هست ولی میگفتن آبش خوبه وای کاش نخورده بودم انگار دارن توی معدم رخت میشورن😪آدم نباید هرچیزی امتحان کنه 

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم نفاخ هست ولی میگفتن آبش خوبه وای کاش نخورده بودم انگار دارن توی معدم رخت میشورن😪آدم نبای ...

دمنوش زیره اگه داری بخور خوبه ، یه چیزی بخورید که طبعش گرمه برای ورم معده چون از سردیه ، یا با یک روغنی که طبعش گرمه معده تونو ماساژ بدین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دمنوش زیره اگه داری بخور خوبه ، یه چیزی بخورید که طبعش گرمه برای ورم معده چون از سردیه ، یا با یک رو ...

ممنون عزیزم.فعلا یه دونه فاموتیدین خوردم من بر اثر کرونا اینجوری شدم اول میکروب معده گرفتم بعدش شد ورم متاسفانه...