2777
2789
جاریمو به برادرشوهرم معرفی نمیکردم و اینکه یه شب با یکی از دوستان شوهرم و نامزدش رفتیم ویلا و اونا ...

آفرین دقیقا...آخرشم بر میگردن میگن مگه ما خواستیم...میخواستی کمک نکنی..از من به تو نصیحت...قدر خودتو حفظ کن...فقط جایی کمک کن که ازت کمک‌خواسته بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بابای روشن فکری قدرشو بدون واقعا ۹۰ درصد دخترا از این نعمت محرومن

اره بابام خیلی اوکیه باهام کلا ، همیشه بهترین مشاوره هارو میده بهم ، البته روانشناسم هست و وکیل ، بی تاثیر نیست که از اتفاقایی که میبینه میوفته درس میگیره که جطوری رفنار کنه با بچه هاش 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
آفرین دقیقا...آخرشم بر میگردن میگن مگه ما خواستیم...میخواستی کمک نکنی..از من به تو نصیحت...قدر خودتو ...

متاسفانه ازم کمک خواسته بود و با این حال این کارو کرد باهام. برای من مهم نیست. اونه که شخصیت حقیری داره و مشکلات خودش رو با خراب کردن دیگران حل میکنه. من و شوهرم کلا قطع رابطه کردیم باهاشون حتی عروسیشون دعوتمون کردن نرفتیم

متاسفانه ازم کمک خواسته بود و با این حال این کارو کرد باهام. برای من مهم نیست. اونه که شخصیت حقیری د ...

ببین خداروشکر کن که سریع شخصیتشو شناختی...ارتباط بیشتر با این آدما هم زندگیتو خراب می‌کنه هم روح و روانتو ویران می‌کنه.پشیمان نباش که چرا کمک کردی..تو انسانیت داشتی...مشکل از کار تو نبوده

هرکجا که دلت میگه

قدرت نه گفتن نداشتم بخاطرش خیلی سو استفاده شد ازم احمق بودم بقیه رو همیشه به خودم ترجیح میدادم رشته ای که دوست نداشتم و رفتم مهارتی که دوست نداشتم و یاد گرفتم سر کار خیلی اذیتارو تحمل کردم 

ولی میدونی بیشتر که فک کنی میبینی بخاطر شرایط اون موقع این کاری که الان ازش پشیمونی اون موقع بهترین کاری بوده که میتونستی انجام بدی همیشه ام همه چی تقصیر ما نیست بعضی وقتا اطرافیان و شرایط باعث میشن تو مسیر اشتباه بری پس پشیمونی بی معنی میشه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره بابام خیلی اوکیه باهام کلا ، همیشه بهترین مشاوره هارو میده بهم ، البته روانشناسم هست و وکیل ، بی ...

واقعا عالیه خدا برات نگهش داره 🙏🏼💖

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قدرت نه گفتن نداشتم بخاطرش خیلی سو استفاده شد ازم احمق بودم بقیه رو همیشه به خودم ترجیح میدادم رشته ...

درک میکنم میفهمم چی میگی...توی هر سنی هستی قطعا دلت نمیخواد ضرر کنی...با توجه به شرایط سعی میکنی بهترین کار رو بکنی.. مطمئن باش اون موقع حس میکردی این کار انجام دادنش درسته..

ببین خداروشکر کن که سریع شخصیتشو شناختی...ارتباط بیشتر با این آدما هم زندگیتو خراب می‌کنه هم روح و ر ...

واقعا خداروشکر میکنم که اون ارتباط کاملا قطع شد چون این پسره شدیدا مشکللت اخلاقی داشت حتی چند تا تاپیک راجع بهش زده بودم قبل از این ماجراها. چه بهتر که رابطش با شوهرم قطع شد خواست خدا بوده واقعا. منظورم از پشیمونی این نیست که مثلا خیلی ناراحت باشم یا حسرت بخورم. فقط منظورم اینه که دفعه ی بعدی اجازه میدم آدما خودشون مشکلات خودشون رو حل کنن. در واقع یاد گرفتم که اجازه ندم من رو این وسط فدای بهبود رابطه ی خودشون کنن

واقعا خداروشکر میکنم که اون ارتباط کاملا قطع شد چون این پسره شدیدا مشکللت اخلاقی داشت حتی چند تا تاپ ...

دقیقا متوجهم چی میگی..ببین تو خودتو به خاطر فداکاری میندازی وسط..کمک می‌کنی حل بشه...اما در آخر اون دو نفر باهم مشکلشون حل میشه تو میشی آدم بده قضیه

دقیقا متوجهم چی میگی..ببین تو خودتو به خاطر فداکاری میندازی وسط..کمک می‌کنی حل بشه...اما در آخر اون ...

آره دقیقا. تازه آرزو میکردم کاش حداقل با بد شدن من واقعا مشکلشون حل میشد... اطمینان دارم که اینا مشکلشون حل شدنی نیست چون بعضی مسائل عمیق هستن به این راحتی حل نمیشن

آره دقیقا. تازه آرزو میکردم کاش حداقل با بد شدن من واقعا مشکلشون حل میشد... اطمینان دارم که اینا مشک ...

خدا شخصیت اینارو می‌شناسه فقط...خوشحالم واقعا باهاشون قطع ارتباط کردید