2777
2789

جاریمو به برادرشوهرم معرفی نمیکردم

و اینکه یه شب با یکی از دوستان شوهرم و نامزدش رفتیم ویلا و اونا دعوای شدیدی کردن پسره داشت دختره رو از ویلا مینداخت بیرون من آوردمش تو ویلا و آرومش کردم باهام درددل کرد. امان از اون درد دل. هر مشکلی با نامزدش داشت از زبون من به اون پسر گفت و باعث قطع روابط دوستانه ی چندین ساله ی همسرم و اون پسر شد. خلاصه که فقط از روی خیرخواهی شدم چوب دو سر طلا. قششششنگ با شخصیت من بازی کرد. فهمیدم که تو اینجور موارد اصلا نباید دخالت کنم حتی اگه دختره نصف شب از ویلا بره بیرون و لولو بخورتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامث من یادم که میفته دوست دارم خودمواتیش بزنم

بلاخره یکی مثل من پیدا شد باور میکنی یاد گذشتم میفتم میگم چقدر من احمق بودم ه همچین کارایی کردم اصلا عقل نداشتم احساس میکنم

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
همیشه هم نصیحت های مامان باباها بد نیست..:)

اره ، بابای من بهم میگفت من مجبورت نمیکنم کات کنی اما خودت یه روز میفهمی که اشتباه میکنی ، فقط گفت یه وقت نری کاری کنی باهاش ، در همین حد روشنم کرد 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
بلاخره یکی مثل من پیدا شد باور میکنی یاد گذشتم میفتم میگم چقدر من احمق بودم ه همچین کارایی کردم اصلا ...

فک نکنم هیچکی تودنیاانداره من حماقت کرده باشه ای خداکاش میشدبرگردم عقب بااین که بچه هم نبودم نمیدونم چه مرگم بود

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
بچه مو بعضی وقتا میزنم خیلی پشیمون میشم میگم کاش به عقب برگردم دستم بشکنه 

دور از جون...میدونم ممکنه عصبی بشی اون لحظه..اون طفل معصوم هم گناهی نداره...ولی بعضی وقتا تشر پدر و مادر لازمه

اره ، بابای من بهم میگفت من مجبورت نمیکنم کات کنی اما خودت یه روز میفهمی که اشتباه میکنی ، فقط گفت ی ...

چه بابای روشن فکری قدرشو بدون واقعا ۹۰ درصد دخترا از این نعمت محرومن

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40