ما دوتا جاری هستیم اون تپل و تو پر پن قد بلندو کمی لاغر اون همیشه به اندامش مینازه خواهر شوهر کوچیکم مثل من لاغره چند بار بهم گفته شوهرم گفته اندامت رو مثل فلانی کن ..یعنی جاری بزرگم ....گفتم ک تو پره ...امروز جاری روبیکاشو بهم نشون داد گفت شوهر خواهرشوهرمون این پیامارو بهم داده تو پیاماش چند بار تماس تصویری گرفته جاریم جواب نداده چند بارم نوشته سلام خوبی ...جاریممیگ دیروز هم به خطم تماس گرفته میگ دخترم جواب داده گفته غیر مامانت باباتم خونست وقتی بچه گفته آره اون قطع کرده ...خلاصه به جاریم گفتم دوره زمونه بدی شده شمارشو بلاک کن میخاد سرتو از راه ببره ...اونم عشوه اومد گفت ..حق دارا زنش لاغره معلومه ک دلش تو پر میخاد ..بعد من گفتم منو جای تو استرس گرفت ..اونم گفت یعنی فلانی عاشق کجای من شده
دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
اینجور ادمای مریض اصلا نمیشه از قبل شناختشون من یه پسر عمه دارم همه فکر میکردن این مجتهده نگو عاشق زنای چاثه باچند تا زن متاهل دوست بوده چون چاق بودن وتوپر به قول خودت دیگه یه ابروریزی شد که نگو
نگفتم دروغ میکید ابن چ حرفیه ..گفتم من این مساعللو باور ندارم ..شاید شما اشتباه فهمیدی ..اخه این دونفر چ ربطب بهم دارن ک بخان بهم پیام بدن!
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
وای خانما منم قدم کوتاهه..تازه ۱۵۳...یعنی بقیه به چشم خپل و کوتوله نگام میکنن؟😪
منظوری نداشتم 🥲
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
منم تو پرم مثله جاریتون هر خانومی ام میبینه میگه کاش باسن رون تورو داشتیم . ولی تاحالا هیچکس جرات نکرده بهم بد نگاه کنه . دائم نگاه هایه فک فامیلایه شوهرمو حس میکنم که مرداشون در تلاشن باهام گرم بگیرن شوخی کنن نه به شوخی هاشون میخندم نه گرم میگیرم خیییلی سرسنگینم البته فقط باخانواده شوهرم زن چراغ سبز نشون نده کسی نمیاد طرفش