2777
2789
عنوان

خانوما بیاین خیلی دلم گرفته

88 بازدید | 14 پست

چند سال از خدا یه بچه میخوام چرا نمیده 😕

این ماه تو روزای تخمک گزاری اقدام کردم  علائم بارداری هم داشتم  سه روز هم تاخیر داشتم حتی ب بقیه هم گفتم شاید باردار  باشم امشب پریود شدم  ابروم رفت  همه اطرافیانم خوشال بودن 😢😢😢😢😢 انگار دیگه لیاقت بچه ندارم   کاش  ب بقیه نمیگفتم خیلی فکرم درگیر بچه س    حالم خیلی بده   بغض دارم  

این چه حرفیه چرا آبروت رفت خوشگلم؟ اشکال نداره من مطئنم که حتما به خواستت می‌رسی. مطمئن باش تو لیاقت مادر شدن رو داری! خودتو ناراحت نکن

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز درمانی ناباوری مام یکی از بهترین مراکز هاس برو حتمااا نتیجه میگیری. تاکیید کن دکتر نصر رو ببینی. اکثرا لندنه ولی همراه میاد ایران سر میزنه

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

ای جانم .خدا به اونی که نمیخواد بچه میده و اونی که دوست داره بچه دار بشه ...... واسه درمان اقدام کرد ...

اره  دکتر رفتم  گفتن لوله سمت راستت مسدوده چپ بازه 

کجاست کدوم شهره من مشهدم

تهرانه گلم ولی از همه جاااا میان ارزشش رو داره. نتیجه گرفتی لطفا برای منم دعا کن به خواستم بپرسم♥️🥹

تهرانه گلم ولی از همه جاااا میان ارزشش رو داره. نتیجه گرفتی لطفا برای منم دعا کن به خواستم بپرسم♥️🥹

باشه عزیزم ان شاءالله نتیجه بگیرم ولی خیلی نا امیدم    دلم میخواد گریه کنم  یه عالمه 

باشه عزیزم ان شاءالله نتیجه بگیرم ولی خیلی نا امیدم    دلم میخواد گریه کنم  یه عالمه& ...

اصللااا تا امید نباش خوشگلم من خیلی دیدم تو اون مرکز که نتیجه گرفتن تو گوگل بزن اینستاش میاد کلییی انگیزه و امید پیدا می‌کنی🥹♥️